Ostoskorin sisältö 0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Urheilutuet

VULKAN tukiryhmä on kokonaisuudessaan lääketieteellisesti tutkittu ja hyväksytty. Lue VULKANista lisää täältä. MUELLER on alansa markkinajohtaja USA:ssa. Lue myös Pikaopas urheilutuen valintaan.

Polvituki

Laadukkaat McDavid ja Vulkan polvituet valikoimissamme. Laaja polvitukivalikoima johon olemme valinneet mielestämme toimivimmat..

Nilkkatuki

Laadukkaat McDavid ja Vulkan nilkkatuet valikoimissamme. Laaja valikoima nilkkatukia johon olemme valinneet mielestämme toimivimmat..

Rannetuki

Laadukkaat McDavid ja Vulkan rannetuet valikoimissamme. Laaja rannetukivalikoima johon olemme valinneet mielestämme toimivimmat..

Kyynärtuki

Laadukkaat McDavid ja Vulkan kyynärtuet valikoimissamme. Kyynätukea voidaan käyttää esimerkiksi tenniskyynärpään hoidossa..

Olkatuet

McDavid olkatuet valikoimissamme. Olkatuen käyttötarpeita voi olla esimerkiksi venähdykset ja revähdykset olkapään sekä olkavarren..

Nivushousut

Laadukkaat McDavid ja Vulkan nivushousut valikoimissamme. Olemme valinneet mielestämme toimivimmat ja hinta-laatusuhteltaan..

Selkätuki

Laadukkaat McDavid ja Vulkan selkätuet valikoimissamme. Selkätukivalikoimaamme olemme valinneet mielestämme toimivimmat ja..