Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Gymstick tasapainolauta + dvdHinta:19.95 €

Tasapainolauta Gymstick Balance Board

Tasapainolauta on suunniteltu tasapaino- ja koordinaatioharjoitteluun. Tasapainolaudan avulla tehty harjoittelu kehittää tasapainoa, lihaskuntoa ja koordinaatiota. Erinomainen koko kehon kiinteytykseen ja urheiluvammojen kuntoutukseen. Harjoittelu vahvistaa myös polven seutua ja lisää nilkan liikkuvuutta. Sopii kotikuntoiluun tai vaikka työpaikalla jalkatueksi.  Laudan halkaisija 36 cm. Mukana harjoitus DVD, jolla n. 35 minuutin mittainen tasapainolautaharjoitusohjelma! 

Katso myös tuotteen Gymstick esittelyvideo.


Sisältää: tasapainolaudan jossa pitoa parantava kuviointi, harjoitus-dvd:n sekä FI/ENG harjoitusvihkon.


Varastotuote - toimitukset 1-4 arkipäivän kuluessa.

Toimitus 1-4 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

Gymstick Core Ball 22 cm

pro_coreball_611132.jpg&width=140&height=250
Gymstick Pro Core Ball on pehmeä, edullinen ja tehokas harjoitteluväline mm. vatsalihaksien- ja lantionpohjan lihasten harjoitteluun. Voit käyttää Core -palloa myös selän tukilihasten ja nivelten vahvistamiseen sekä aktivoimiseen. Pallon avulla voit venyttää ja vahvistaa selän lihaksia, parantaa selkärangan..
Hinta: 5.90 €

Jumppamatto Gymstick + dvd (sin.)

gymstick_jumppamatto3.jpg&width=140&height=250
Gymstick Exercisemat jumppamatto tehokkaaseen ja monipuoliseen harjoitteluun. Jumppamatto on miellyttävä alusta  kaikenlaiseen venyttelyyn, lihaskunto- ja jumppaharjoitteluun. Maton materiaali on liukuturvallinen eli sopii myös koville ja liukkaille alustoille. Mukana kätevä kantokassi jossa matto kulkee..
Hinta: 19.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »