Ostoskorin sisältö 0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tasapainolauta Gymstick + dvdHinta: 19.95 €

Tasapainolauta Gymstick Balance Board tasapaino- ja koordinaatioharjoitteluun. Tasapainolaudan avulla tehty harjoittelu kehittää tasapainoa, lihaskuntoa ja koordinaatiota. Erinomainen koko kehon kiinteytykseen ja urheiluvammojen kuntoutukseen. Harjoittelu vahvistaa myös polven seutua ja lisää nilkan liikkuvuutta. Sopii kotikuntoiluun tai vaikka työpaikalla jalkatueksi.  Laudan halkaisija 36 cm. Mukana harjoitus DVD, jolla n. 35 minuutin mittainen tasapainolautaharjoitusohjelma! Katso myös Gymstick tuotteiden esittelyvideo.


Sisältää: tasapainolaudan jossa pitoa parantava kuviointi, harjoitus-dvd:n sekä FI/ENG harjoitusvihkon.


Varastotuote - toimitukset 1-2 arkipäivän kuluessa.

Toimitus 1-2 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

Jumppapallo Gymstick Bodyball + dvd

Gymstick Bodyball jumppapallo + dvd. Jumppapallolla harjoittelet monipuolisesti ja tehokkaasti. Jumppapallon avulla kehität monipuolisesti lihasvoimaa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Jumppapalloharjoittelun avulla voit harjoittaa tehokkaasti ja monipuolisesti ylä-, keski- ja alavartalon lihaksi. Pallon..
Hinta: 19.95 €

Tasapainolauta korotuspalalla Gymstick + dvd

Gymstick Balance Board tasapainolauta korotuspalalla tasapaino- ja koordinaatioharjoitteluun.
Tasapainolaudan avulla kehität tasapainoa ja koordinaatiota. Erinomainen koko kehon kiinteytykseen ja kehittämään keskikehon hallintaa sekä voimaa. Sopii myös urheiluvammojen kuntoutukseen ja nilkan liikkuvuuden..
Hinta: 24.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »