Ostoskorin sisältö 0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Gymstick tasapainolauta + dvd



Hinta: 19.95 €

Tasapainolauta Gymstick Balance Board

Tasapainolauta on suunniteltu tasapaino- ja koordinaatioharjoitteluun. Tasapainolaudan avulla tehty harjoittelu kehittää tasapainoa, lihaskuntoa ja koordinaatiota. Erinomainen koko kehon kiinteytykseen ja urheiluvammojen kuntoutukseen. Harjoittelu vahvistaa myös polven seutua ja lisää nilkan liikkuvuutta. Sopii kotikuntoiluun tai vaikka työpaikalla jalkatueksi.  Laudan halkaisija 36 cm. Mukana harjoitus DVD, jolla n. 35 minuutin mittainen tasapainolautaharjoitusohjelma! Katso myös Gymstick tuotteiden esittelyvideo.


Sisältää: tasapainolaudan jossa pitoa parantava kuviointi, harjoitus-dvd:n sekä FI/ENG harjoitusvihkon.


Varastotuote - toimitukset 1-2 arkipäivän kuluessa.

Toimitus 1-2 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

Tasapainolauta korotuspalalla Gymstick + dvd

Gymstick Balance Board tasapainolauta korotuspalalla tasapaino- ja koordinaatioharjoitteluun.
Tasapainolaudan avulla kehität tasapainoa ja koordinaatiota. Erinomainen koko kehon kiinteytykseen ja kehittämään keskikehon hallintaa sekä voimaa. Sopii myös urheiluvammojen kuntoutukseen ja nilkan liikkuvuuden..
Hinta: 24.95 €

Tasapainotyyny Gymstick Airpad + dvd

Gymstick Airpad tasapainotyyny
Tasapainotyyny on suunniteltu tasapainon kehittämiseen ja keskikehon hallintaan. Tyynyllä voi tehdä monenlaisia harjoituksia seisten, istuen tai pitäen sitä selän alla. Tyynyn pinnassa olevat nystyrät vilkastuttavat pintaverenkiertoa harjoittelun aikana. Sopii myös erinomaisesti..
Hinta: 19.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »