Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VULKAN

vulkan_by_mobilis_lt.jpg

 

 

 

 

TILAA URHEILUTUET HELPOSTI TÄÄLTÄ!

Liikkuminen on vapautta. Siksi on tärkeää hoitaa ajallaan kaikki vammat, jotka estävät liikkumisen vapautta!

VULKAN on markkinoiden ainoa tukiryhmä, joka on kokonaisuudessaan lääketieteellisesti tutkittu ja hyväksytty. Suunnitteluun on osallistunut maailman johtavia urheilulääketieteen professoreita, ja VULKAN -design perustuu todistetuille ja hyväksytyille biomekaanisille periaatteille.

VULKAN tarjoaa tukea ja helpotusta monenlaisiin lihas- ja nivelongelmiin - urheiluvammoista reumasärkyihin, kasvukivuista noidannuoliin. Unohtamatta miljoonia työstä aiheutuvia vammoja, joita vuosittain esiintyy.

Sinun ei tarvitse olla urheilija hyötyäksesi VULKAN -tuista - riittää, että olet aktiivinen, ja haluat säilyttää elämänasenteesi liikkuvana ja positiivisena!

 

VULKAN pitää liikkeellä

VULKAN -tukien ainutlaatuinen "Circulation Concept" tukee nopeaa paranemista pitämällä vahingoittuneen tai kipeän kohdan lämpimänä - siirtämällä hien pois, ollen samalla hengittävä ja lämmittävä.

 

VULKAN auttaa kuntoutumaan

Lämmön säilyttäminen loukkaantuneessa kohdassa lisää paikallisverenkiertoa, parantaa elastisuutta ja kivutonta liikkumista. Tämä edistää paranemista ja lyhentää toipumisaikaa.

 

VULKAN auttaa ehkäisemään loukkaantumisia

Aktivoitu verenkierto ja lämmön ylläpito parantavat elastisuutta ja liikkumista. Lämpö säilyy myös silloin, kun nivelet ovat lepotilassa. VULKAN -tuet auttavat ehkäisemään vammoja urheilun, harjoittelun ja normaalien päivittäisen liikunnan aikana ja ovat hyväksi kylmänaroille nivelille. Vaikka lihas tai nivel olisi vahingoittunut, lisälämpö ja tuki auttavat rajoittamaan vamman leviämistä.

 

VULKAN neopreenit

VULKAN neopreenivalikoimassa on käytetty ensiluokkaista, korkealaatuista neopreenia, jossa on tasainen soluseinä -rakenne ja tasaisesti puristava materiaali. Tämä tarjoaa parhaan mahdollisen yhdistelmän tuessa, puristuksessa, lämmönpitävyydessä ja käyttömukavuudessa. VULKAN neopreenien vuorissa on spiraalirakenne, joka on tärkeä hien siirrossa. Spiraalirakenne auttaa normalisoimaan vamma-alueen.

VULKAN neopreenit edistävät myös paranemista antamalla "mikrohierontaa" vahingoittuneelle kohdille, aktivoimalla jatkuvasti ihoreseptoreita tuntemaan tuki.

 

VULKAN elastiset tuet

VULKANin elastisissa tuissa on ainutlaatuinen kahteen suuntaan joustava kangas, joka antaa parhaan mahdollisen tuen. Elastiset tuet ovat keveitä ja huomaamattomia - täydellisiä pieniin nyrjähdyksiin ja lihasjännityksiin.


VULKAN tukee...

ammattilaisia

VULKAN tukia ovat käyttäneet johtavat urheiluammattilaiset jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan, ja tuet ovat Iso-Britannian "Football Association Medical Education Centre" -keskuksen virallisesti hyväksymiä.

lapsia

VULKAN antaa suojaa ja tukea, estää vammojen syntymistä, helpottaa kasvukipuja ja nopeuttaa urheiluvammojen parantumista.

nuorisoa

VULKAN alentaa tulehduksia ja auttaa parantumaan rasitusvammoista.

aikuisia

VULKAN auttaa selkäongelmissa.

vanhuksia

VULKAN tarjoaa lääkkeetöntä apua reumaattisissa vaivoissa.

 

VULKAN AEROTHERM® -NEOPREENI

Lämpö, tuki ja paine. Nämä ovat tärkeitä asioita pehmytkudosvammojen hoidossa.

VULKAN Aerotherm -neopreenit on suunniteltu antamaan optimaalinen määrä kutakin näistä kolmesta. Aerotherm -neopreenit estävät vammojen syntymistä ja auttavat paranemista vaurion satuttua.

Monissa Aerotherm -neopreeneissa on puristussiteitä, lisätukia, saranoita ja velcrotarroja käyttömukavuutta lisäämässä ja helpottamassa. VULKAN -neopreenisarja on erittäin laaja - tuotteita miltei jokaiselle kehon lihakselle ja nivelille - olkapäille, selälle, kyynärpäille, ranteille, reisille, polville, pohkeille ja nilkoille. Lisäksi VULKAN -neopreeniryhmä tarjoaa laajan kokovalikoiman XL -koosta XS -kokoon, varmistaen näin käyttäjälleen täydellisen istuvuuden.

VULKAN -tuet tarjoavat viimeisintä tietämystä tukiasioissa. VULKANin avulla voit huoletta säilyttää terveen ja aktiivisen elämäntyylisi, ja vapautua turhista kivuista ja säryistä!

TILAA URHEILUTUET TÄÄLTÄ!