Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523 /99)10 §:n mukainen
REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Kuntopiste.com - verkkokauppa
Palkintolakeus
Kauppatie 4, 66300 JURVA
Y-tunnus: 2439031-4
Puhelin 0440545940

2 Rekisterin nimi

Kuntopiste.com - verkkokaupan asiakasrekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisteriä käytetään Kuntopiste.com verkkokaupan tilausten käsittelyyn, laskutukseen, asiakassuhteiden hoitoon ja markkinointiin. Tietoja voidaan käyttää Kuntopiste.comin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin ilman asiakkaan lupaa. Asiakas voi halutessaan liittyä erilliselle postituslistalle yhteydenottolomakkeella tai tilauksen yhteydessä liittymällä postituslistalle. Asiakas voi koska tahansa kieltää markkinointiviestien vastaanottamisen.

4. Rekisterin tietosisältö

Kuntopiste.com -verkkokaupan asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, jakeluosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Lisäksi asiakasrekisteriin on merkitty asiakkaan tekemät tilaukset tuotetietoineen Kuntopiste.com -verkkokaupasta, sekä mahdollinen tieto noutamatta jätetyistä postiennakkotilauksista tai tilauksiin liittyvät erityismaininnat.

5. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä luovuteta eteenpäin yritysten/toimijoiden suoramarkkinointitarkoituksiin. Osoitetiedot voidaan tarvittaessa kuitenkin luovuttaa omille tavarantoimittajillemme ja yhteistyökumppaneille mikäli asiakassuhteen hoitaminen tai tilauksen käsittely ja toimittaminen sitä vaatii, esimerkiksi tilanteissa joissa tuotteita toimitetaan suoraan tavarantoimittajiemme varastolta.

6. Rekisterin suojauksen periaatteet

Palkintolakeus noudattaa ehdotonta vaitiolovelvollisuutta. Asiakkaan tietoja luovutetaan vain mikäli ilmoitusvelvollisuus on lain mukaan olemassa, asiakas voi itse pyytää tietoja tai pyyntö voi perustua esimerkiksi viranomaisen pyyntöön.

Asiakastiedot ovat tallennettuna salasanoilla suojattuihin atk-järjestelmiin, eikä ulkopuolisilla ole niihin pääsyä.

7. Tietojen tarkistaminen ja korjaaminen

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa rekisteristä omat tietonsa. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Asiakkaalla on oikeus vaatia rekisterissä olevien virheellisten tietojen korjaamista. Korjauspyyntö tehdään kirjallisesti em. osoitteeseen.