Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Asiakaspalautus

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme kuluttajansuojalain edellyttämällä tavalla ja siksi tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus( ei koske tyynyjä yms muita hygieniatuotteita. ). Yrityksellämme on Postin kanssa solmittu asiakaspalautussopimus. Kuluttajansuojalain mukaisesti tehty palautus on asiakkaalle maksuton (kts. poikkeukset). Vaihdamme myös kuluttajansuojalain mukaisesti palautetun tuotteen toiseen tuotteeseen/kokoon maksutta. Mikäli alkuperäinen tilaus on ylittänyt rahtivapaan toimituksen rajan eikä toimituskuluja ole peritty, ja asiakas tämän jälkeen palauttaa osan tuotteista, jonka jälkeen rahtivapausraja ei enää ylity niin palautussummasta vähennetään normaali postikulumaksu 6,95 eur.

Asiakkaan on erikseen ilmoitettava tuotteen palauttamisesta ja tilauksen peruuttamisesta 14 päivän kuluessa. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Ilmoittaminen tapahtuu verkkosivuiltamme löytyvällä peruuttamislomakkeella. Tarkemmat ehdot tuotepalauksista löydät toimitusehdoista www.kuntopiste.com/27.

Asiakaspalautuspakettisi saapuu meille 2-5 arkipäivän kuluessa johtuen Postinposti2.gif
asiakaspalautuspalvelun viiveestä.
Toimi palautuksissa näin!
  • Pakkaa tuote hyvin ja palauta tuote alkuperäisessä pakkauksessa. Liitä mukaan tilinumerosi sekä kopio alkuperäisestä kuitista.
  • Palautus kirjeenä jos palautettava tuote palautetaan kirjeenä voi asiakas jättää kirjeen kirjelaatikkoon merkinnällä "ASIAKASPALAUTUS" ja kirjoittamalla palautusosoitteen sekä sopimistunnuksen 633507. Suosittelemme kuitenkin viemään myös kirjeet aina postiin jolloin asiakas saa kuitin palautuksesta. Muista tarkistaa, että lähetyksessä on yrityksemme yhteystiedot. Palauta lähetys aina asiakaspalautuskirjeenä jos se on maksimimittojen ja painon puitteissa mahdollista (katso asiakaspalautuskirjeen maksimimitat ja paino alta).
  • Kirjeasiakaspalautuksen enimmäismitat kuten maksikirjeellä:
    • - pituus + leveys + paksuus enintään 90 cm, suurin pituus kuitenkin enintään 60 cm ja paino enintään 2 kg
  • Palautus pakettina: kun palautettava lähetys on paketti (painaa yli 2 kg ja tai ylittää kirjepalautuksen mitat) vie lähetys postiin. Pyydä postissa Asiakaspalautus 14 -osoitekortti, täytä ja liimaa lähtyksen päälle. Yksi osa kortista jää asiakkaalle kuitiksi.
Asiakaspalautusosoite on:
Palkintolakeus
Kauppatie 2
66300 JURVA
  • Lähellä-paketin palautus. Toimita paketti samaan paikkaan josta olet lähetyksen noutanut. Ota mukaan paketissa kiinni ollut saapumisilmoitustarra jossa on lähetyksen tiedot.

Emme lunasta lähetyksiä, jotka on toimitettu muuten kuin ohjeiden mukaan.

Yllä mainittu palautusohje ei koske aiemmin mainittuja kuntoilulaitteita, näiden tuotteiden palautuskustannuksista vastaa asiakas. Pyydämme ottamaan näissä tapauksissa yhteyttä ennen palautusta.