Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Asiakaspalautus

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme kuluttajansuojalain edellyttämällä tavalla ja siksi tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus( ei koske tyynyjä yms muita hygieniatuotteita. ). Yrityksellämme on Postin kanssa solmittu asiakaspalautussopimus. Kuluttajansuojalain mukaisesti tehty palautus on asiakkaalle maksuton (kts. poikkeukset). Vaihdamme myös kuluttajansuojalain mukaisesti palautetun tuotteen toiseen tuotteeseen/kokoon maksutta. Mikäli alkuperäinen tilaus on ylittänyt rahtivapaan toimituksen rajan eikä toimituskuluja ole peritty, ja asiakas tämän jälkeen palauttaa osan tuotteista, jonka jälkeen rahtivapausraja ei enää ylity niin palautussummasta vähennetään normaali postikulumaksu 6,95 eur.

Asiakkaan on erikseen ilmoitettava tuotteen palauttamisesta ja tilauksen peruuttamisesta 14 päivän kuluessa. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Ilmoittaminen tapahtuu verkkosivuiltamme löytyvällä peruuttamislomakkeella. Tarkemmat ehdot tuotepalauksista löydät toimitusehdoista www.kuntopiste.com/27.

Asiakaspalautuspakettisi saapuu meille 2-7 arkipäivän kuluessa johtuen Postinposti2.gif
asiakaspalautuspalvelun viiveestä.
Toimi palautuksissa näin!
  • Ilmoita palautuksesta tai tilauksen peruuttamisesta peruuttamislomakkeella jolloin saat tarvittavat ohjeet palautusta varten.

Emme lunasta lähetyksiä, jotka on toimitettu muuten kuin ohjeiden mukaan.

Yllä mainittu palautusohje ei koske aiemmin mainittuja kuntoilulaitteita, näiden tuotteiden palautuskustannuksista vastaa asiakas. Pyydämme ottamaan näissä tapauksissa yhteyttä ennen palautusta.