Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kuntoilulaitteiden toimitus

Kuntoilulaitteet eli Gymstick kuntopyörät, crosstrainerit, juoksumatot, kotikuntokeskukset ja soutulaitteet toimitetaan aina kotiinkuljetuksena. Kuljetus Matkahuollon Jakopakettina. Kuntoilulaitteiden toimitusaika on normaalisti 2-5 arkipäivää tilauksesta. Mikäli maahantuojan varastotilanteesta johtuen  toimitusajat poikkeavat normaalista, ilmoitamme tästä asiakkaalle välittömästi. Mikäli kuntoilulaitteen kohdalla ei ole mainintaa "Varastotuote" kannattaa tuotteen saatavuustilanne varmistaa asiakaspalvelustamme ennen tilauksen tekoa joko soittamalla numeroon 040-5822 428 tai sähköpostilla info@kuntopiste.com.

Kuntoilulaitteita toimitetaan vain Manner-Suomen alueelle (kuntoilaitteita ei toimiteta saaristoon tai Ahvenanmaalle). Kuntoilulaitteet toimitetaan maantasolle eli kerrostaloissa toimituksia ei kanneta yläkerroksiin.

Toimituskulut kotiinkuljetuksiin 0 eur. Valitse toimitustavaksi em. kuntoilaitteiden kohdalla aina Matkahuollon Jakopaketti. Jakelu ajoittuu arkisin virka-aikaan (noin klo 8-17). Matkahuollon edustaja pyrkii soittamaan asiakkaalle ja varmistamaan jakeluajankohdan sopivuuden.

Edellä mainittuja kuntoilulaitteita ei toimiteta postiennakolla. Kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaan palautuskulut ovat  kuluttajan vastuulla siinä tapauksessa, että tuotetta ei voida kuljettaa tavanomaisena postikuljetuksena esimerkiksi sen suuren koon vuoksi. Tässtä syystä kuntoilulaitteiden (kuntopyörät, crosstrainerit, juoksumatot, soutulaitteet ja kotikuntokeskukset) palautuskustannuksista  vastaa  asiakas. Mikäli haluatte palauttaa jonkin em. kuntoilulaitteen, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

gymstick_tm.jpg

matkahuolto_logo.jpg