Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Terveystyynyt

Terveystyynyt tukevat kaularankaa oikealla tavalla. Selkäranka pysyy joustavana ja lihakset rentoutuvat. Valikoimissa on TEMPUR- tyynyt, LabTex Care Nordic- tyynyt sekä Fysiolinen Curo Plus- tyynyt.

Tempur tyynyt

Tempur tyynyt

Tempur tyyny on yhtä aikaa painetta vähentävä ja tukea antava tyyny. Ainutlaatuinen materiaali reagoi kehon lämpöön ja muotoutuu pään ja niskan luonnollisten muotojen mukaan. Myös Uniliitto suosittee Tempur tyynyjä. Tempur tyynyillä on kolmen vuoden takuu.
Curo Plus tyynyt

Curo Plus tyynyt

Fysioline CuroPlus tyynyä käyttää jo lähes 500.000 suomalaista. Curo Plus terveystyyny tukee kaularankaa oikealla tavalla. Selkäranka pysyy joustavana ja lihaksisto rentoutuu. Curo Plus tyynyllä on kahden vuoden materiaalitakuu. Terveellisempiä unia!
Familon tyynyt

Familon tyynyt

Familon-tuotteet ovat tutkitusti turvallisia ja huolellisesti testattuja kotimaisia hyvinvointituotteita. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista ympäristöystävällisesti. Familon-tuotteiden tuotekehitystä tehdään aktiivisesti yhteistyössä monien eri asiantuntijoiden kanssa, jotta sinäkin voit herätä..
LabTex Care Nordic tyynyt

LabTex Care Nordic tyynyt

LabTex Care Nordic® -tuotesarjan tyynyt.