Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Migra Cap MigreeninhoitopäähineHinta:44.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
Musta

Migra Cap Migreeninhoitopäähine

tarjoaa lääkkeettömän ja turvallisen ratkaisun kun kyseessä on migreeni tai päänsärky.

Migra Capissa yhdistyvät kylmäterapia ja pimeähoito, jotka ovat tutkitusti tehokkaita keinoja migreenin lievittämisessä. Ergonomisesti suunniteltu, joustavasta ja miellyttäväntuntuisesta lykrasta valmistettu Migra Cap sopii kaiken kokoisiin päihin. Päähineen sisällä olevat erityisen koostumuksen sisältävät kylmenevät geelipussit on asetettu päänsäryn kannalta kriittisiin kohtiin; otsaan, silmille, korvien yläpuolelle, takaraivoon ja niskan tyveen. Migra Capissa on aukko, josta pitkät hiukset saadaan siististi ulos, mikä lisää käyttömukavuutta. Suomen Migreeniyhdistys Ry suosittelee Migra Capin käyttöä migreenin oireiden lievittämisessä.

Migreenipäähine laitetaan jääkaappiin tai pakastimeen (max. -18°C) kylmenemään riippuen toivotusta kylmyysasteesta. Päähineen sisällä olevat geelipussit eivät jäädy tai kovetu pakastimessa. Migra Cap pysyy kylmänä n. 40min. jonka jälkeen se laitetaan uudelleen kylmään. Ennen Migra Capin asettamista päähän, anna sen jäähtyä muutama minuutti. Hoidon aikana on suositeltavaa pysyä makuuasennossa. Migra Capin on kehittänyt vaikeasta migreenistä kärsivä henkilö. Migra Capista tehdyssä kliinisessä tutkimuksessa Iso-Britanniassa Migrane Action Association UK - migreeniyhdistyksen jäsenistä kahdeksan kymmenestä koki saavansa Migra Capin käytöstä merkittävää helpotusta migreenikohtauksien aikana.

Migra Capin on todettu olevan tehokas apu migreenin lisäksi myös tensiopäänsärkyyn, kolmoishermosärkyyn, poskiontelovaihoihin, MS - oireisiin, menopaussiin ja urheiluvammoihin. Turvallinen hoitomuoto raskauden aikana ja erinomainen apu juhlinnan jälkeiseen olotilaan! Toisin kuin lääkkeet, Migra Cap ei aiheuta sivuvaikutuksia. Väri: Musta.

Tietoa migreenistä

  • arviolta yksi kymmenestä kärsii migreenistä
  • oireet alkavat n. 10-46 vuoden iässä
  • migreeni voi periytyä
  • Migra Capin tehokkuus migreenin hoidossa on osoitettu olevan 81%

Mitä migreeni on

Migreeni on sairaus jonka oireita ovat rajut, kohtaukselliset päänsäryt, jotka johtuvat aivorungon hermotumakkeen häiriöstä. Kohtauksia edeltää usein väsymys, makeanhimo ja mielialamuutokset. Oireisiin saattaa kuulua myös aura eli näköhäiriöitä. Useimmiten migreeni alkaa kuitenkin ilman esioireita kovana, toispuoleisena ja sykkivänä päänsärkynä, jota seuraa pahoinvointi ja oksentelu. Oireita helpottavat lepo sekä viileä ja pimeä ympäristö.

Tutkimus osoittaa "jäähatun" auttavan myös unettomuuteen. Lue artikkeli

Saatavana musta tai lilana, valitse väri tilatessa.

Suosittelemme myös

Classic viskoelastinen tyyny

classictyyny1.jpg&width=280&height=500
Classic viskoelastinen tyyny aloevera-päällisellä.
Korkealuokkainen, klassisesti muotoiltu tyyny viskoelastisesta muistivaahdosta, joka muotoutuu yksilöllisesti kehon lämmön ja painon mukaan. Tarjoaa tasaisen pintapaineen ja tuntuu miellyttävän pehmeältä aiheuttamatta puutumisen tunnetta.
Irrotettava..
Hinta: 69.00 €

Familon Ergo Multi-lisätyyny

Familon_Ergo_Multi-lisatyyny1.JPG&width=280&height=500
Familon Ergo Multi-lisätyyny.
Lisätyyny 30x80cm, 300g on ergonominen valinta. Tyynyn avulla voidaan vähentää lannerangan notkoa ja estää siitä aiheutuvaa kipua. Vatsatyynyn käyttö nilkan alla vähentää nilkan ojennusta ja ehkäisee pohjelihaksen kramppitaipumusta. Täytettä säätämällä saat lisätyynystä..
Hinta: 49.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »