Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sorbothane Sorbo Pro pohjallisetHinta:36.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
35-37
38-40
41
42
43
44-45
Sorbothan Sorpo Pro Total Control pohjalliset
Ainutlaatuinen Sorbothane® materiaali vaimentaa jalkaan kohdistuvaa iskua jopa 95 %. Sorbo Pro Total Control malli on suunniteltu erityisesti paljon liikkuville ja se soveltuu erinomaisesti myös paljon iskutusta sisältäviin lajeihin. Laadukkaat geelipohjalliset, joissa vaimentava materiaali on sijoitettu erityisesti iskuja vastaanottaviin kohtiin. Pronaatiotuellinen tekninen pohjallinen, jossa muotoiltu kantaosa sekä holvikaaren tuki auttavat ohjaamaan jalkaterää oikeaan asentoon. Antibakteerinen nanosilver käsittely. Pohjalliset korvaa jalkineen alkuperäiset pohjalliset. Lue lisää tuotteesta ja katso kuvia valmistajan sivuilta. Pakkauksessa pohjalliset kumpaankin jalkaan.
Muista valita oikea koko!
Katso esittelyvideo tästä.

Suosittelemme myös

Stabilic Akupainantapohjalliset

Stabilic_akupohja.jpg&width=280&height=500
Stabilic Akupainantapohjalliset.
Jalkapohjan refleksipisteiden stimulointiin kehitetty Stabilic Askelterapia-itsehoitomenetelmä kivun- ja migreenioireiden lievitykseen.
Stabilic akupainantapohjalliset ovat patentoitu itsehoitomenetelmä, joka on kehitetty perinteisten hoitotekniikoiden pohjalta. Jokaista..
Hinta: 24.90 €

URIEL LF-360 Lady's Feet päkiätyyny

URIEL-LF360-pkityyny-v1.jpg&width=280&height=500
URIEL LF-360 Lady's Feet päkiätyyny.
Ohut, kirkas tyyny, joka on näkymätön jopa avoimissa varvaskengissä. Vähentää hankauskitkaa, painetta ja kipua jalkaterissä ja estää kovettumien muodostumista. Ainutlaatuinen tuote jakaa painon laajemmalle alueelle vähentäen kipua ja voit käyttää kenkiä miellyttävästi..
Hinta: 9.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »