Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sorbothane Sorbo Pro pohjallisetHinta:36.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
35-37
38-40
41
42
43
44-45
Sorbothan Sorpo Pro Total Control pohjalliset
Ainutlaatuinen Sorbothane® materiaali vaimentaa jalkaan kohdistuvaa iskua jopa 95 %. Sorbo Pro Total Control malli on suunniteltu erityisesti paljon liikkuville ja se soveltuu erinomaisesti myös paljon iskutusta sisältäviin lajeihin. Laadukkaat geelipohjalliset, joissa vaimentava materiaali on sijoitettu erityisesti iskuja vastaanottaviin kohtiin. Pronaatiotuellinen tekninen pohjallinen, jossa muotoiltu kantaosa sekä holvikaaren tuki auttavat ohjaamaan jalkaterää oikeaan asentoon. Antibakteerinen nanosilver käsittely. Pohjalliset korvaa jalkineen alkuperäiset pohjalliset. Lue lisää tuotteesta ja katso kuvia valmistajan sivuilta. Pakkauksessa pohjalliset kumpaankin jalkaan.
Muista valita oikea koko!
Katso esittelyvideo tästä.

Suosittelemme myös

URIEL 372 Hajunesto -pohjalliset

URIEL-372-hajunestopohjalliset-1.jpg&width=280&height=500
URIEL 372 Hajunesto -pohjalliset.
Aktiivinen suoja bakteereilta ja niiden aiheuttamilta epämiellyttäviltä hajuilta. Latexfoam -pehmuskerros takaa hyvän iskunvaimennuksen ja sisältää miljoonia hiilihiukkasia ja erityisiä antibakteerisia ainesosia, jotka estävät hajuja aiheuttavien bakteerien muodostumista..
Hinta: 8.40 €

Sorbothane Cush´n´Step pohjalliset

cush_n_step.jpg&width=280&height=500
Sorbothane Cush´n´Step pohjalliset

Sorbothane Cush´n´Step pohjalliset on tarkoitettu korvaamaan jalkineiden alkuperäiset pohjalliset. Pohjalliset on valmistettu käyttäen avuksi Sorbothane® teknologiaa. Pohjalliset on valmistettu 100 % polyuteraanista ja jalkapohjaa vasten oleva pinta on hengittävää..
Hinta: 9.90 €11.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »