Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Varvaslämmitin Grabber / Kobayashi

Hinta:1.95 €
Tutustu NEVERCOLD-lämmittimeen TÄSTÄ.
Kobayashi ( sama kuin aikaisempi Grabber ) varvaslämmitin on hyvä suoja jalkojen kylmentymistä ja paleltumista vastaan. Lämmitin on muotoiltu päkiän muotoiseksi ja se kiinnitetään pussin takana olevalla tarralla sukan ulkopintaan. Ohuen muotonsa ansiosta se mahtuu mainiosti mm. laskettelumonoon. Varvaslämmitin on suunniteltu toimimaan vähäisellä happimäärällä, joten se toimii mainiosti jalkineissa.  Avattuasi suojapussin lämmitin saavuttaa 38-42 °C lämpötilan n. 8 tunnin ajaksi. Puhdas, hajuton, kuiva ja myrkytön. Pakkauksessa 2 kpl kertakäyttöisiä varvaslämmittimiä.

Miten se toimii?
Lue täältä.
Varoitus: Jatkuva ihokosketus saattaa aiheuttaa lievää ihonärsytystä. Valvo lämmittimien käyttöä erityisesti lasten ja vanhusten osalta.
Tuote toistaiseksi loppu

Suosittelemme myös

Varvaslämmitin NEVERCOLD

nevercold_varpaanlammitin.jpg&width=280&height=500
NEVERCOLD varvaslämmitin.
Varpaanlämmittintä käytetään jalkineen sisällä tuoden mukavaa ja tehokkasta lisälämpöä. Lämmittimessä on tarrapinta, minkä avulla se pysyy paikallaan sukan ja kengänpohjan välissä.
Ominaisuudet:

aktivoituu ilman vaikutuksesta, kun pakkaus avataan
saavuttaa käyttölämpötilan..
Hinta: 1.95 € - 17.50 €

Kädenlämmitin Grabber / Kobayashi

HotHands.png&width=280&height=500
Tutustu NEVERCOLD-lämmittimiin TÄSTÄ.

Kobayashi ( sama kuin aikaisempi Grabber ) kädenlämmitin on hyvä suoja käsien kylmentymistä ja paleltumista vastaan. Avattuasi suojapussin lämpötyynyt saavuttavat muutamassa minuutissa 57-69 °C lämpötilan n. 10 tunnin ajaksi. Lämpötyynyä käytetään käsineen sisällä..
Hinta: 1.00 € - 8.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »