Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Urheilutuet

VULKAN tukiryhmä on kokonaisuudessaan lääketieteellisesti tutkittu ja hyväksytty. Lue VULKANista lisää täältä. Lisäkisi valikoimiin kuuluu MCDAVID, sekä REHBAND tuotemerkit. Lue myös lisää perusasioita tästä.

Polvituki

Polvituki

Polvituki auttaa tukemaan ja lämmittämään polvea. Laadukkaat Rehband, McDavid ja Vulkan polvituet valikoimissamme. Laaja polvitukivalikoima johon olemme valinneet mielestämme toimivimmat ja hinta-laatusuhteltaan parhaat mallit. Polvituki voi auttaa ehkäisemään mm. polvivammojen syntymistä.
Nilkkatuki

Nilkkatuki

Laadukkaat McDavid , Rehband ja Vulkan nilkkatuet valikoimissamme. Laaja valikoima nilkkatukia johon olemme valinneet mielestämme toimivimmat ja hinta-laatusuhteltaan parhaat mallit. Nilkkatuki voi auttaa ehkäisemään mm. yleisten nilkkavammojen kuten nilkan nyrjähdysvammojen syntymistä. Nilkkatuki auttaa..
Rannetuki

Rannetuki

Laadukkaat Rehband, McDavid ja Vulkan rannetuet valikoimissamme. Laaja rannetukivalikoima johon olemme valinneet mielestämme toimivimmat ja hinta-laatusuhteltaan parhaat tukimallit. Rannetuki voi auttaa erilaisten ranteen kipu- ja rasitustilojen hoidossa. Rannetuki voi auttaa ehkäisemään vammojen syntymistä..
Kyynärtuki

Kyynärtuki

Laadukkaat Rehband, McDavid ja Vulkan kyynärtuet valikoimissamme. Kyynätukea voidaan käyttää esimerkiksi tenniskyynärpään hoidossa tai lämmittämään ja tukemaan kipeytynyttä kyynärniveltä.
Olkatuet

Olkatuet

McDavid olkatuet valikoimissamme. Olkatuen käyttötarpeita voi olla esimerkiksi venähdykset ja revähdykset olkapään sekä olkavarren alueella.
Nivushousut

Nivushousut

Laadukkaat McDavid ja Vulkan nivushousut valikoimissamme. Olemme valinneet mielestämme toimivimmat ja hinta-laatusuhteltaan parhaat nivushousumallit. Nivushousut auttavat pitämään lihaksiston lämpimänä ja antavat samalla miellyttävää tukea.
Selkätuki

Selkätuki

Laadukkaat Rehband, McDavid ja Vulkan selkätuet valikoimissamme. Selkätukivalikoimaamme olemme valinneet mielestämme toimivimmat ja hinta-laatusuhteltaan parhaat mallit. Selkätuen avulla pyritään lievittämään selän kiputiloja ja nopeuttamaan palautumista.
Kylmätuotteet

Kylmätuotteet