Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vulkan Polvituki AirXtendHinta:49.90 €

Vulkan AIRXTEND polvituki.

Täysin uusi polvitukimalli jossa on käytetty uutta AIRXTEND materiaalia. Uusi materiaali on koostuu Airprene ™ ja Coolmax ® materiaaleista ja tuo täysin uudenlaisen suojan ja käyttömukavuuden. Materiaali hengittää ja siirtää kosteuden erittäin tehokkaasti. Vulkan AIRXTEND antaa hyvän ja miellyttävän tuen polven alueelle. Polvituki lämmittää polvinivelen aluetta. Avoin polvilumpion alue auttaa vähentämään polvilumpioon kohdistuvaa painetta ja polvilumpion tukirengas antaa lisätukea polvilumpiolle. Säädettävät kiristysnauhat auttaa löytämään sopivan kireyden ja istuvuuden. Monikäyttöinen Vulkan polvitukimalli. Yksi koko sopii kaikille.

Toimitusaika-arvio 1-4 arkipäivää

Lisätiedot

Materiaali: 80 % Airprene Rubber, 10 % Coolmax (Polyester), 10 % Nylon
Valmistaja: Patterson Medical Ltd
Väri: Musta

Suosittelemme myös

Gymstick Polvituki 2.0

63063.jpg&width=280&height=500
Gymstick Polvituki 2.0
3mm vahvasta neopreenistä valmistettu polvituki kolmella joustavalla velcro hihnalla. Tuki on täysin säädettävissä eri kokoon ja käyttötarkoituksiin. Se tukee polviniveltä ja lumpiota, tuessa on vahvistettu patella-aukko joka pitää patellaa oikeassa asennossa. Polvituki on tehokas..
Hinta: 15.90 €

KuntopisteCom polvituki

KuntopisteCom_polvituki.jpg&width=280&height=500
KuntopisteCom polvituki.
Nylonista valmistettu polvituki antaa tukea ilman voimakasta kuumotuksen tunnetta. Hengittävä materiaali mahdollistaa päivittäisen käyttön.
Koot: S / M / L
HUOM! SISÄLTÄÄ PARIN (2kpl.)
Tarkista kokosi kuvasta.
Käsinpesu viileässä vedessä ja tasokuivaus.
Jos huomaat..
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »