Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vulkan Polvituki AirXtendHinta:49.90 €

Vulkan AIRXTEND polvituki.

Täysin uusi polvitukimalli jossa on käytetty uutta AIRXTEND materiaalia. Uusi materiaali on koostuu Airprene ™ ja Coolmax ® materiaaleista ja tuo täysin uudenlaisen suojan ja käyttömukavuuden. Materiaali hengittää ja siirtää kosteuden erittäin tehokkaasti. Vulkan AIRXTEND antaa hyvän ja miellyttävän tuen polven alueelle. Polvituki lämmittää polvinivelen aluetta. Avoin polvilumpion alue auttaa vähentämään polvilumpioon kohdistuvaa painetta ja polvilumpion tukirengas antaa lisätukea polvilumpiolle. Säädettävät kiristysnauhat auttaa löytämään sopivan kireyden ja istuvuuden. Monikäyttöinen Vulkan polvitukimalli. Yksi koko sopii kaikille.

Toimitusaika-arvio 1-4 arkipäivää

Lisätiedot

Materiaali: 80 % Airprene Rubber, 10 % Coolmax (Polyester), 10 % Nylon
Valmistaja: Patterson Medical Ltd
Väri: Musta

Suosittelemme myös

Rehband polvituki Rx Line 7751W violetti

7751purple.jpg&width=280&height=500
Rehband polvituki Core Line 7751W purple on erittäin tukeva anatomisesti muotoiltu 5mm. neopreeninen polvituki. Antaa lämpöä, tukea ja vähentää polveen kohdistuvaa kuormitusta. Soveltuu kaikkeen liikuntaan ja kaikkiin urheilulajeihin ehkäisemään venähdyksiä, ylirasitustiloja ja lievittämään kipua. Tukea..
Hinta: 28.90 €

Uriel Patellanauha

AC40-02.jpg&width=280&height=500
Uriel Patellanauha.
Sopii avuksi polvilumpion ja patellajänteen kipu-, rasitus- ja tulehdustiloihin. Kompressio vähentää polvilumpioon ja patella jänteeseen kohdistuvaa rasitusta rajoittamatta liikkuvuutta. Sopii käytettäväksi liikunnalisesti aktiivisten nuorten polvivaivoihin ns. hyppääjän polven osgood..
Hinta: 37.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »