Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vulkan Polvituki AirXtendHinta:49.90 €

Vulkan AIRXTEND polvituki.

Täysin uusi polvitukimalli jossa on käytetty uutta AIRXTEND materiaalia. Uusi materiaali on koostuu Airprene ™ ja Coolmax ® materiaaleista ja tuo täysin uudenlaisen suojan ja käyttömukavuuden. Materiaali hengittää ja siirtää kosteuden erittäin tehokkaasti. Vulkan AIRXTEND antaa hyvän ja miellyttävän tuen polven alueelle. Polvituki lämmittää polvinivelen aluetta. Avoin polvilumpion alue auttaa vähentämään polvilumpioon kohdistuvaa painetta ja polvilumpion tukirengas antaa lisätukea polvilumpiolle. Säädettävät kiristysnauhat auttaa löytämään sopivan kireyden ja istuvuuden. Monikäyttöinen Vulkan polvitukimalli. Yksi koko sopii kaikille.

Tuote toistaiseksi loppu

Lisätiedot

Materiaali: 80 % Airprene Rubber, 10 % Coolmax (Polyester), 10 % Nylon
Valmistaja: Patterson Medical Ltd
Väri: Musta

Suosittelemme myös

McDavid Polvituki 401

401_usi.jpg&width=280&height=500
Polvituki McDavid 401
Tämä neopreenistä valmistettu polvituki on muotoiltu ja saumattu mahdollisimman mukavaksi ja polveen sopivaksi. Tuki joustaa kaikkiin suuntiin ja lämpöneopreenista valmistetussa polvituessa on kummallakin puolella nylonsuojakangas. Neopreeni lämmittää vammautunutta kohtaa, auttaa..
Hinta: 22.90 €

KuntopisteCom patella polvituki

KuntopisteCom_tupla_hyppaanjanremmi.jpg&width=280&height=500
KuntopisteCom patella polvituki.
Monipuolinen polvituki mm seuraaviin vaivoihin: Osgood-Schlatter, patellatendiniitti, juoksijanpolvi, hyppääjänpolvi. Varustettu kahdella tarranauhalla jolla kireys helposti säädettävissä.
Yksi koko sopii niin juniorillle kuin hieman jo isommallekkin polvelle.
Materiaalit:..
Hinta: 12.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »