Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vulkan Classic 3023 Selkätuki

Hinta:54.00 €

Laadukas Vulkan 3023 selkätuki helpottamaan erilaisia keskiselän ja lannerangan kiputiloja sekä issias tyyppisiä oireita. Vulkanin Aerotherm® neopreeni antaa optimaalisen määrän lämpöä ja painetta siirtäen samalla hien tehokkaasti pois.

Kevyesti tukea antava ja miellyttävä käytössä. Käyttökelpoinen työssä jossa joudutaan nostamaan esineitä. Sopii hyvin myös saliharjoitteluun, pyöräilyyn, juoksuun jne. Yksi koko sopii kaikille. ( noin 115cm vyötäröön asti )

Tuen korkeus edestä 15cm ja takaa 23cm.

Väri kuvasta poiketen musta.

Toimitusaika-arvio 1-4 arkipäivää

Suosittelemme myös

Rehband selkätuki Blue Line 7082

7082-1.jpg&width=280&height=500
Rehband selkätuki Blue Line 7082
7mm paksuinen neopreeninen selkätuki joka lämmittää ja keventää selkään kohdistuvaa rasitusta. Helpottaa ylläpitämään oikeaa asentoa ja stabiloi tehokkaasti raskaissa voimaharjoitteissa. Sopii myös pahoihin noidannuoliin tai ylirasitus tiloihin.
Tuen korkeus takaa n..
Hinta: 49.90 €

Vulkan Selkätuki AirXtend

vulkan_selkatuki_airprene.jpg&width=280&height=500
Vulkan AIRXTEND selkätuki on täysin uusi selkätukimalli jossa on käytetty uutta AIRXTEND materiaalia. Uusi materiaali on koostuu mm. Airprene ™ materiaalista ja tuo täysin uudenlaisen suojan ja käyttömukavuuden. Materiaali hengittää ja siirtää kosteuden erittäin tehokkaasti. Vulkan AIRXTEND selkätuki..
Hinta: 54.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »