Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vulkan Selkätuki AirXtendHinta:54.90 €

Vulkan AIRXTEND selkätuki on täysin uusi selkätukimalli jossa on käytetty uutta AIRXTEND materiaalia. Uusi materiaali on koostuu mm. Airprene ™ materiaalista ja tuo täysin uudenlaisen suojan ja käyttömukavuuden. Materiaali hengittää ja siirtää kosteuden erittäin tehokkaasti. Vulkan AIRXTEND selkätuki antaa lannerangan alueelle sijoitettujen joustavien tukirakenteiden myötä hyvän ja miellyttävän tuen. Selkätuessa on hyvät säätömahdollisuudet - yksi koko sopii kaikille - niin miehille kuin naisille ( noin 115cm vyötäröön asti ). Soveltuvat käyttökohteet mm. lievät venähdykset ja revähdysvammat, lievät välilevyperäiset ja tulehdukselliset oireet ja kiputilat ja lihaskrampit.

Toimitusaika-arvio 1-4 arkipäivää

Lisätiedot

Materiaali: 56 % Polyester, 21 % Airprene Rubber, 10 %, 14 % Rubber, 9 % Nylon
Valmistaja: Patterson Medical Ltd
Väri: Musta

Suosittelemme myös

KuntopisteCom selkätuki luilla

KuntopisteCom_selkatuki_1_008.jpg&width=280&height=500
KuntopisteCom selkätuki luilla.
Neopreenista valmistettu selkätuki joka saa tuntumaan tuen lämpimäksi ja miellyttäväksi käytössä. Lisäksi tuessa on kahdeksan taipuisaa "muoviluuta" jotka tukevat selkää tehokkaasti. Reijitetyt sivuhihnat ovat täysin säädettävät. Neopreeni lämmittää vammautunutta kohtaa..
Hinta: 25.00 €

Hoikentava liivi

hoikentavaliivietu-1.jpg&width=280&height=500
Hoikentava liivi.
Ortopedinen hoikentava lantioliivi on valmistettu pehmeästä puuvillavuoratusta neopreenistä, joka imee hikeä tehokkaasti. Erityinen muotoilu lisää käyttömukavuutta eikä rajoita liikkumista. Kuntoilun ja liikunnan aikana sekä hikoiltaessa liivi edesauttaa paikallista rasvan palamista..
Hinta: 29.95 €39.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »