Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vulkan Selkätuki AirXtendHinta:54.90 €

Vulkan AIRXTEND selkätuki on täysin uusi selkätukimalli jossa on käytetty uutta AIRXTEND materiaalia. Uusi materiaali on koostuu mm. Airprene ™ materiaalista ja tuo täysin uudenlaisen suojan ja käyttömukavuuden. Materiaali hengittää ja siirtää kosteuden erittäin tehokkaasti. Vulkan AIRXTEND selkätuki antaa lannerangan alueelle sijoitettujen joustavien tukirakenteiden myötä hyvän ja miellyttävän tuen. Selkätuessa on hyvät säätömahdollisuudet - yksi koko sopii kaikille - niin miehille kuin naisille ( noin 115cm vyötäröön asti ). Soveltuvat käyttökohteet mm. lievät venähdykset ja revähdysvammat, lievät välilevyperäiset ja tulehdukselliset oireet ja kiputilat ja lihaskrampit.

Tuote toistaiseksi loppu

Lisätiedot

Materiaali: 56 % Polyester, 21 % Airprene Rubber, 10 %, 14 % Rubber, 9 % Nylon
Valmistaja: Patterson Medical Ltd
Väri: Musta

Suosittelemme myös

Gymstick 1.0 selkätuki

63064_1.jpg&width=280&height=500
Gymstick 1.0 selkätuki.
3mm neopreeninen selkätuki kompressoi ja tukee samalla tarjoten terapeuttista lämpöä. Yksinkertainen muoto ja täysin säädettävä velcro kiinnitys takaa hyvän istuvuuden. Suunniteltu ennaltaehkäisemään tai helpottamaan selkäkipuja.
Korkeus 20cm läpeensä.
Venyy maksimissaan noin..
Hinta: 16.00 €

Vulkan Classic 3022 Selkätuki kevyillä tuilla

vulkan_selkatuki.jpg&width=280&height=500
Laadukas Vulkan 3022 selkätuki varustettuna kevyillä "tukiluilla" helpottamaan erilaisia keskiselän ja lannerangan kiputiloja sekä issias tyyppisiä oireita. Vulkanin Aerotherm® neopreeni antaa optimaalisen määrän lämpöä ja painetta siirtäen samalla hien tehokkaasti pois.
Kevyesti tukea antava ja miellyttävä..
Hinta: 54.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »