Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vulkan Selkätuki AirXtendHinta:54.90 €

Vulkan AIRXTEND selkätuki on täysin uusi selkätukimalli jossa on käytetty uutta AIRXTEND materiaalia. Uusi materiaali on koostuu mm. Airprene ™ materiaalista ja tuo täysin uudenlaisen suojan ja käyttömukavuuden. Materiaali hengittää ja siirtää kosteuden erittäin tehokkaasti. Vulkan AIRXTEND selkätuki antaa lannerangan alueelle sijoitettujen joustavien tukirakenteiden myötä hyvän ja miellyttävän tuen. Selkätuessa on hyvät säätömahdollisuudet - yksi koko sopii kaikille - niin miehille kuin naisille ( noin 115cm vyötäröön asti ). Soveltuvat käyttökohteet mm. lievät venähdykset ja revähdysvammat, lievät välilevyperäiset ja tulehdukselliset oireet ja kiputilat ja lihaskrampit.

Toimitusaika-arvio 1-4 arkipäivää

Lisätiedot

Materiaali: 56 % Polyester, 21 % Airprene Rubber, 10 %, 14 % Rubber, 9 % Nylon
Valmistaja: Patterson Medical Ltd
Väri: Musta

Suosittelemme myös

KuntopisteCom selkätuki

KuntopisteCom_selkatuki_1_0035.jpg&width=280&height=500
KuntopisteCom selkätuki.
Neopreenista ja lycrasta valmistettu selkätuki tupla kiristyksellä. Sopii lieviin selkä kipuihin / vaivoihin ja tai ennaltaehkäisevään käyttöön. Tuki antaa mietoa lämmön tuntua selälle. Sivuhihnoilla saa helposti säädettyä itselle sopivan puristuksen.

Tuen korkeus takaa n..
Hinta: 21.00 €

Rehband selkätuki Core Line 7730

7730-1.jpg&width=280&height=500
Rehband selkätuki Core Line 7730
Tehokaasti painetta vähentävä 5mm paksusta neopreenistä valmistettu selkätuki joka lämmittää, stabiloi ja lievittää kipua. Sopii myös noidannuoliin tai ylirasitus tiloihin.
Tuen korkeus takaa n. 23cm ja edestä n. 16cm.
Valitse oikea koko alla olevan mittausohjeen mukaan..
Hinta: 44.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »