Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vulkan Classic 3022 Selkätuki kevyillä tuilla

Hinta:54.00 €

Laadukas Vulkan 3022 selkätuki varustettuna kevyillä "tukiluilla" helpottamaan erilaisia keskiselän ja lannerangan kiputiloja sekä issias tyyppisiä oireita. Vulkanin Aerotherm® neopreeni antaa optimaalisen määrän lämpöä ja painetta siirtäen samalla hien tehokkaasti pois.

Kevyesti tukea antava ja miellyttävä käytössä. Käyttökelpoinen työssä jossa joudutaan nostamaan esineitä. Sopii hyvin myös saliharjoitteluun, pyöräilyyn, juoksuun jne. Yksi koko sopii kaikille. ( noin 115cm vyötäröön asti )

Tuen korkeus edestä 15cm ja takaa 23cm.

Väri kuvasta poiketen musta.

Toimitusaika-arvio 1-4 arkipäivää

Suosittelemme myös

Uriel LUMBO -lannetukivyö

Uriel_AC07_LUMBO-_lannevyo.jpg&width=280&height=500
Uriel LUMBO -lannetukivyö.
Yksi koko sopii kaikille ja lannevyö on yksilöllisesti säädettävissä jämäkällä tarrakiinnityksellä. Lannetukivyö antaa mekaanista tukea, vähentää ristiselän painetta ja tarjoaa hyvän kompressio vaikutuksen alaselän ja keskivartalon alueelle.
Suositellaan käytettäväksi selkävaivoissa..
Hinta: 50.90 €

McDavid Selkätuki 491

McD491.jpg&width=280&height=500
Selkätuki McDavid 491.

Säädettävä selkätuki tukee, antaa suojaa ja pitää lämpimänä. Erityismuotoilu ja vapaasti säädettävä Velcro-kiinnitys takaavat optimaalisen istuvuuden. Lämmittävä perustason selkätuki jonka käyttötarkoitus on tukea heikkoa selkää, lievittää kipua ja edistää paranemista vähäisissä..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »