Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rannetuki

Laadukkaat Rehband, McDavid ja Vulkan rannetuet valikoimissamme. Laaja rannetukivalikoima johon olemme valinneet mielestämme toimivimmat ja hinta-laatusuhteltaan parhaat tukimallit. Rannetuki voi auttaa erilaisten ranteen kipu- ja rasitustilojen hoidossa. Rannetuki voi auttaa ehkäisemään vammojen syntymistä ja auttaa myös tukemaan ja lämmittämään jo kipeytynyttä rannetta.

Sivu 2 / 2   Tuotteita yhteensä 24 kpl
7710-3.png&width=280&height=500

Rehband rannetuki Core Line 7710

Rehband rannetuki Core Line 7710
Hyvin lämmittävä (SBR/Neoprene 5mm.) ja tukeva ranne- ja käsivarsituki irroitettavalla alumiinilastalla, joka antaa lisää tukevuutta mm. erilaisiin rasitustiloihin, tulehdustilaan, rannekipuun, suosittu myös urheilukäyttössä.

Materiaali: SBR/Neoprene 5mm, alumiini..
Hinta: 27.90 €
Vaihtoehdot
vulkan_airxtend_ranne.jpg&width=280&height=500

Vulkan AirXtend rannetuki

Vulkan AIRXTEND rannetuki.

Yhdenkoon rannetukimalli jossa on käytetty uutta AIRXTEND materiaalia. Uusi materiaali on koostuu Airprene ™ ja Coolmax ® materiaaleista ja tuo täysin uudenlaisen suojan ja käyttömukavuuden. Materiaali hengittää ja siirtää kosteutta erittäin tehokkaasti pois ranteen..
Hinta: 22.90 €
rannetuki_3014.jpg&width=280&height=500

Vulkan Classic Rannetuki 3014

Vulkanin kevytrakenteinen neopreenirannetuki on tarkoitettu pieniin nyrjähdyksiin, venähdyksiin ja reumaattisiin oireisiin. Vulkanin Aerotherm® neopreeni antaa nivelelle optimaalisen määrän lämpöä ja painetta siirtäen samalla hien tehokkaasti pois. Alentaa turvotusta, tukee  ja lämmittää tasaisesti ranteen..
Hinta: 24.90 €
Vaihtoehdot
AE_WRIST_3113__Kopio.jpg&width=280&height=500

Vulkan rannetuki 3113

Vulkan rannetuki
Stabinoimalla rannetta Vulkan Advanced Elastic rannetuki vähentää ranteeseen kohdistuvaa liikettä ja rasitusta. Rannetuki nopeuttaa kuntoutumista ja helpottaa normaaleista päivän toiminnoista suoriutumista. Suositellaan käytettäväksi rasitus-, venähdys- sekä jänne- tai niveltulehdustilanteissa..
Hinta: 26.90 €
12