Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vulkan AirXtend nilkkatuki

Hinta:31.90 €
Vulkan AIRXTEND nilkkatuki on yhdenkoon nilkkatukimalli jossa on käytetty uutta AIRXTEND materiaalia. Uusi materiaali on koostuu Airprene ™ ja Coolmax ® materiaaleista ja tuo täysin uudenlaisen suojan ja käyttömukavuuden. Materiaali hengittää ja siirtää kosteutta erittäin tehokkaasti pois nilkan alueelta. Tuki on miellyttävä käyttää ja se sopii jokapäiväiseen käyttöön, niin harjoitteluun kuin urheiluun. Hyvä valinta jos nilkassa on jokin vamma. Tuessa on säädettävät hihnat, jonka vuoksi tuki on helppo saada oikean kokoiseksi ja siten pysymään paikoillaan. Tuki sopii sekä miehille että naisille. Unohda mittaaminen, vain yksi koko.
Toimituaika-arvio 1-4 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

Vulkan Classic Nilkkatuki 3004

nilkkatuki_3004.jpg&width=280&height=500
Vulkan Classic 3004 nilkkatuki on kevytrakenteinen nilkkatuki joka lämmittää ja tukee kevyesti nilkkaa. Voidaan käyttää pienten nyrjähdysten, venähdysten ja niveltulehdusten hoitoon. Soveltuu päivittäiseen käyttöön. Vulkanin Aerotherm® neopreeni antaa nivelelle optimaalisen määrän lämpöä, tukea ja painetta..
Hinta: 24.90 €

McDavid nilkkatuki 438

nilkkatuki_mcdavid438.jpg&width=280&height=500
McDavid 438 nilkkatuki. Yhden koon kietaistava täysin säädettävissä oleva nilkkaside.  Lämpöneopreenia jossa kummallakin puolella nylon-suojakangas. Tämä nilkkatuki on tarkoitettu lievittämään vähäisiä nilkan kiputiloja, tukemaan heikkoa nilkkaa ja helpottamaan lievien nyrjähdysten/venähdysten aiheuttamia..
Hinta: 18.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »