Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vulkan AirXtend nilkkatuki

Hinta:31.90 €
Vulkan AIRXTEND nilkkatuki on yhdenkoon nilkkatukimalli jossa on käytetty uutta AIRXTEND materiaalia. Uusi materiaali on koostuu Airprene ™ ja Coolmax ® materiaaleista ja tuo täysin uudenlaisen suojan ja käyttömukavuuden. Materiaali hengittää ja siirtää kosteutta erittäin tehokkaasti pois nilkan alueelta. Tuki on miellyttävä käyttää ja se sopii jokapäiväiseen käyttöön, niin harjoitteluun kuin urheiluun. Hyvä valinta jos nilkassa on jokin vamma. Tuessa on säädettävät hihnat, jonka vuoksi tuki on helppo saada oikean kokoiseksi ja siten pysymään paikoillaan. Tuki sopii sekä miehille että naisille. Unohda mittaaminen, vain yksi koko.
Toimituaika-arvio 1-4 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

McDavid Nilkkatuki 199

nilkkatuki_mcdavid199.jpg&width=280&height=500
McDavid 199 nilkkatuki. Suosituin McDavidin nilkkatukimalli! Tukea suosittelevat niin urheilijat kuin valmentajatkin. Korvaa osaltaan teipin käytön ja auttaa ehkäisemään yleisten nilkkavammojen kuten nilkan nyrjähdysvammojen (ns. nilkan pyörähtämisvammojen) syntymistä. Tämä erittäin kevyt ja hengittävä..
Hinta: 39.90 €

Gymstick nilkkatuki 1.0

63060.jpg&width=280&height=500
Gymstick nilkkatuki 1.0
Nilkkatuki on valmistettu hengittävästä, elastisesta ja koskeuden läpäisevästä materiaalista. Tukea on helppo kiristää itselle sopivaksi säädettävällä hihnalla. Se antaa sopivan stabiliteetin kipeälle nilkalle lämmittäen ja tukien samanaikaisesti.
Materiaali: 30% Neopreeni /..
Hinta: 7.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »