Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vulkan AirXtend nilkkatuki

Hinta:31.90 €
Vulkan AIRXTEND nilkkatuki on yhdenkoon nilkkatukimalli jossa on käytetty uutta AIRXTEND materiaalia. Uusi materiaali on koostuu Airprene ™ ja Coolmax ® materiaaleista ja tuo täysin uudenlaisen suojan ja käyttömukavuuden. Materiaali hengittää ja siirtää kosteutta erittäin tehokkaasti pois nilkan alueelta. Tuki on miellyttävä käyttää ja se sopii jokapäiväiseen käyttöön, niin harjoitteluun kuin urheiluun. Hyvä valinta jos nilkassa on jokin vamma. Tuessa on säädettävät hihnat, jonka vuoksi tuki on helppo saada oikean kokoiseksi ja siten pysymään paikoillaan. Tuki sopii sekä miehille että naisille. Unohda mittaaminen, vain yksi koko.
Toimituaika-arvio 1-4 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

KuntopisteCom nilkkatuki

KuntopisteCom_nilkkatuki_HM011.png&width=280&height=500
KuntopisteCom nilkkatuki.
Tuessa on tehokas tupla tarrakiinnitys. Kevyt, elastinen ja miellyttävä materiaali. Sopii kaikkeen liikuntaan ja soveltuu päivittäiseen käyttöön - helppo säätää sopivalle kireydelle. Side lämmittää ja antaa tukea. Irtositeellä tukea voi tarvittaessa "virittää" itselle sopivaksi..
Hinta: 10.00 €

McDavid nilkkatuki 5122

5122.jpg&width=280&height=500
McDavid 5122 4-way elastic sarjan nilkkatuki. Hengittävä, sukkamallinen 4 suuntaan joustava nilkkatuki on varustettu kahdeksikon muotoisella remmillä, joka tukee hyvin ja sen säätäminen/kiristäminen on helppoa, sillä voidaan jäljitellä myös nilkan tukiteippausta. Tuote ei sisällä neopreenia, siten se..
Hinta: 33.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »