Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

McDavid Nilkkatuki A101

Hinta:47.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
XXS (-38,5)
XS (38,5-40)
S (40-42,5)
M (42,5-44,5)
L (44,5-47,5)
XL (48-)

McDavid Nilkkatuki A101.

Jousiterästuet, jotka muotoutuvat anatoimisesti, irroitettavat muoviset sivutuet kehräsluiden aukoilla. Kolminkertainen nylon/vinyylimateriaali, sekä pehmustetut kosteutta haihduttava Intera-vuoraus antaa miellyttävän tuen.
Nauhakiinnitys tekee istuvuudesta ja puristusvaikutuksesta hyvän antaen samalla teippausta vastaavan hyödyn joka nopeuttaa vamman parantumista tai uusiutumista.
Sama tuki soveltuu käytettäväksi oikeassa, että vasemassa jalassa.
Tuki on tarkoitettu lievittämään kohtalaisen pahojakin nilkkakipuja, helpottamaan nyrjähdysten ja venähdyksten aiheuttamia kiputiloja. Antaa nilkalle lisätukea ja auttaa ehkäisemään vammojen syntymistä mm ns. nilkan pyörähtämisvammoja.
Kokotaulukko kengän koon mukaan.
 

Suosittelemme myös

KuntopisteCom nilkkaside

KuntopisteCom_nilkkaside.jpg&width=280&height=500
KuntopisteCom nilkkaside.
Elastinenside, siteessä on tehokas tarrakiinnitys. Kevyt, elastinen ja miellyttävä materiaali. Sopii kaikkeen liikuntaan ja soveltuu päivittäiseen käyttöön - helppo säätää sopivalle kireydelle. Side lämmittää ja antaa tukea.


Vaikutus samantyyppinen kuin teippauksen vaikutus..
Hinta: 9.50 €

Vulkan AirXtend nilkkatuki

vulkan_airxtend_nilkkatuki.jpg&width=280&height=500
Vulkan AIRXTEND nilkkatuki on yhdenkoon nilkkatukimalli jossa on käytetty uutta AIRXTEND materiaalia. Uusi materiaali on koostuu Airprene ™ ja Coolmax ® materiaaleista ja tuo täysin uudenlaisen suojan ja käyttömukavuuden. Materiaali hengittää ja siirtää kosteutta erittäin tehokkaasti pois nilkan..
Hinta: 31.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »