Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

McDavid 436 akillesjännetukiHinta:20.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
S/M 37-42,5
L/XL 42,5-49

McDavid 436 akillesjännetuki.

Remmi on suunniteltu painamaan tasaisesti akillesjännettä, putkimallisen vahvikeosan ansiosta se tekee sen hallitun hellästi. Tuki auttaa ehkäisemään dynaamisia voimia jänteessä hyppimisen tai juoksemisen aikana ja helpottaa akillesjänteen eli akillestendiniitin tulehduksesta johtuvia kipuja. Tuki on kahden tarranauhan ansiosta hyvinkin optimaalisesti säädettävissä käyttäjälleen ja sopii niin oikeaan kuin vasempaan jalkaan antaen samalla lievää nilkan tuentaa.

Valmistettu neopreenistä.

Valitse itselle oikea koko kengän koon mukaan.

Suosittelemme myös

McDavid nilkkatuki 431

nilkkatuki_mcdavid_431.jpg&width=280&height=500
McDavid 431 nilkkatuki. Yleiskäyttöön sopiva nilkkatuki, jossa kaikki lämpöneopreenista valmistettujen tukien edut. Helppo asettaa paikoilleen neopreenia suojaavan nylonkankaan ansiosta. Tämä nilkkatuki on tarkoitettu lievittämään vähäisiä nilkan kiputiloja, tukemaan heikkoa nilkkaa ja helpottamaan lievien..
Hinta: 21.90 €

KuntopisteCom nilkkatuki

KuntopisteCom_nilkkatuki_HM011.png&width=280&height=500
KuntopisteCom nilkkatuki.
Tuessa on tehokas tupla tarrakiinnitys. Kevyt, elastinen ja miellyttävä materiaali. Sopii kaikkeen liikuntaan ja soveltuu päivittäiseen käyttöön - helppo säätää sopivalle kireydelle. Side lämmittää ja antaa tukea. Irtositeellä tukea voi tarvittaessa "virittää" itselle sopivaksi..
Hinta: 10.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »