Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Myo Roller FightBack treenirullaHinta:29.90 €

FightBack Myo -rulla / treenirulla

FightBack Myo -rulla huippu-uutuus! Erinomainen harjoitusväline keskivartalon syvien lihasten, alavartalon tasapainon ja kestävyyden treenaamiseen. FightBack Myo -rulla soveltuu riittävän kovuutensa ansiosta hyvin myös myofachia-hoitoihin, joilla huolletaan lihasten kuntoa ja parannetaan liikkuvuutta. Myo-rullalla voit pitää huolta lihaksistasi, nivelistäsi ja selästäsi helpolla ja tehokkaalla tavalla.

Koko: 15 x 33cm
Sisältää: Myo-rullan ja treenikorttipakan

Varastotuote - toimitukset 1-4 arkipäivän kuluessa.

Mikä FightBack?
FightBack-brändin taustalla on suomalaisen freestylelaskijan Pekka Hyysalon dramaattinen tarina epäonnistuneesta laskusta ja sitä seuranneesta taistelusta. Pekan perustama FightBack-organisaatio tukee pään alueella vammautuneiden urheilijoiden kuntoutumista.
Hyvällä asialla!
Jokainen myyty FightBack kuntoiluväline auttaa organisaatiota tekemään tärkeätä työtä ja saamaan lisää taistelijoita!
FightBack kuntoiluvälineet
Laadukkaat tuotteet ja kätevät harjoituskortit innostavat kaikenlaisia taistelijoita tehokkaaseen kuntoiluun. Tavoitteena voi olla kunnon kohottaminen, kuntoutus, laihdutus, terveemmät elämäntavat, tavoitteellinen liikunta tai jokin muu. Kohderyhmänä on niin kotikuntoilija, liikunnan harrastaja kuin ammattiurheilijakin.
Tuotteen mukana tulee aina harjoituskorttipakka, joita myydään myös erikseen. 
Tuote toistaiseksi loppu

Lisätiedot

Valmistaja: Gymtick International Oy

Suosittelemme myös

Tasapainolauta FightBack

tasapainolauta_fightback_2.jpg&width=280&height=500
FightBack -tasapainolauta
Tasapainolaudassakin voi olla tyyliä! FightBack tasapainolauta on laadukas ja haastava tasapainolauta, jonka avulla kehität tehokkaasti voimaa ja tasapainoa. Voit myös säätää portaattomasti laudan korkeutta ja tehdä näin laudasta haastavamman. Kestävä lauta on valmistettu laminoidusta..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »