Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Migra Cap MigreeninhoitopäähineHinta:44.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
Musta

Migra Cap Migreeninhoitopäähine

tarjoaa lääkkeettömän ja turvallisen ratkaisun kun kyseessä on migreeni tai päänsärky.

Migra Capissa yhdistyvät kylmäterapia ja pimeähoito, jotka ovat tutkitusti tehokkaita keinoja migreenin lievittämisessä. Ergonomisesti suunniteltu, joustavasta ja miellyttäväntuntuisesta lykrasta valmistettu Migra Cap sopii kaiken kokoisiin päihin. Päähineen sisällä olevat erityisen koostumuksen sisältävät kylmenevät geelipussit on asetettu päänsäryn kannalta kriittisiin kohtiin; otsaan, silmille, korvien yläpuolelle, takaraivoon ja niskan tyveen. Migra Capissa on aukko, josta pitkät hiukset saadaan siististi ulos, mikä lisää käyttömukavuutta. Suomen Migreeniyhdistys Ry suosittelee Migra Capin käyttöä migreenin oireiden lievittämisessä.

Migreenipäähine laitetaan jääkaappiin tai pakastimeen (max. -18°C) kylmenemään riippuen toivotusta kylmyysasteesta. Päähineen sisällä olevat geelipussit eivät jäädy tai kovetu pakastimessa. Migra Cap pysyy kylmänä n. 40min. jonka jälkeen se laitetaan uudelleen kylmään. Ennen Migra Capin asettamista päähän, anna sen jäähtyä muutama minuutti. Hoidon aikana on suositeltavaa pysyä makuuasennossa. Migra Capin on kehittänyt vaikeasta migreenistä kärsivä henkilö. Migra Capista tehdyssä kliinisessä tutkimuksessa Iso-Britanniassa Migrane Action Association UK - migreeniyhdistyksen jäsenistä kahdeksan kymmenestä koki saavansa Migra Capin käytöstä merkittävää helpotusta migreenikohtauksien aikana.

Migra Capin on todettu olevan tehokas apu migreenin lisäksi myös tensiopäänsärkyyn, kolmoishermosärkyyn, poskiontelovaihoihin, MS - oireisiin, menopaussiin ja urheiluvammoihin. Turvallinen hoitomuoto raskauden aikana ja erinomainen apu juhlinnan jälkeiseen olotilaan! Toisin kuin lääkkeet, Migra Cap ei aiheuta sivuvaikutuksia. Väri: Musta.

Tietoa migreenistä

  • arviolta yksi kymmenestä kärsii migreenistä
  • oireet alkavat n. 10-46 vuoden iässä
  • migreeni voi periytyä
  • Migra Capin tehokkuus migreenin hoidossa on osoitettu olevan 81%

Mitä migreeni on

Migreeni on sairaus jonka oireita ovat rajut, kohtaukselliset päänsäryt, jotka johtuvat aivorungon hermotumakkeen häiriöstä. Kohtauksia edeltää usein väsymys, makeanhimo ja mielialamuutokset. Oireisiin saattaa kuulua myös aura eli näköhäiriöitä. Useimmiten migreeni alkaa kuitenkin ilman esioireita kovana, toispuoleisena ja sykkivänä päänsärkynä, jota seuraa pahoinvointi ja oksentelu. Oireita helpottavat lepo sekä viileä ja pimeä ympäristö.

Tutkimus osoittaa "jäähatun" auttavan myös unettomuuteen. Lue artikkeli

Saatavana musta tai lilana, valitse väri tilatessa.

Suosittelemme myös

Fysioline Curo Plus Mini terveystyyny

curoplus_tyyny_1.jpg&width=280&height=500
Fysioline Curo Plus Mini kaularankaa tukeva terveystyyny. Kotimainen Curo Plus terveystyyny tukee kaularangan juuri kuten pitääkin. Samalla koko selkä asettuu luonnolliseen asentoon. Nikamien välilevyt saavat tilaisuuden palautua ja häiriintymätön verenkierto vaikuttaa rentouttavasti koko kehoon.
Materiaali:..
Hinta: 64.90 €

Vesityyny LabTex Care Nordic

waterpillow1.jpg&width=280&height=500
Vesityyny LabTex Care Nordic®.

Ortopedinen vesityyny mukautuu pään ja niskan muotoihin tarjoten optimaalisen tuen ja miellyttävän unen. Pehmeä ja muotoutuva vesityyny on ihanteellinen myös niskavaivoista kärsiville. Tyynyn korkeutta ja kiinteyttä voidaan helposti muuttaa säätelemällä veden määrää...
Hinta: 75.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »