Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kipukynä PainGoneHinta:43.90 €

Kipukynä PainGone.

PainGone on kätevä ja helppokäyttöinen kynänmallinen laite, joka on suunniteltu kivunhoitoon. PainGone toimii TENS -periaatteella (transkutaaninen elektroninen hermostimulaatio) mutta toisin kuin tavanomaiset TENS -laitteet, PainGone laitteeseen ei yhdistetä johtoja, elektrodeja tai pattereita. Siten PainGone kynää voidaan käyttää missä ja milloin tahansa.

PainGone toimii kidelasien tuottamalla matalataajuuksisella sähkölatauksella (pietsosähköinen kide) mahdollistaen pitkäkestoisen ja kliinisesti todistetun kivunlievityksen. PainGone lähettää sähköimpulsseja, jotka aktivoivat hermoratoja. Hoidon vaikutuksesta aivot tuottavat selkäytimen kautta kulkeutuvia elimistön omia kivunlievityshormoneja endorfiineja, jotka poistavat kivuntunteen. Paingone on CE-merkitty terveydenhuollon laite (lk. IIa CE0086). Laitteen keskimääräinen käyttöikä on noin kaksi vuotta päivittäisessä, säännöllisessä käytössä (keskim. 3 hoitokertaa / pv)  ja se tuottaa kaikkiaan n. 100.000 klikkausta.

PainGone laitteen käyttö on tehokasta seuraavien vaivojen ja sairauksien hoidossa: Selkäkipu, niveltulehdus, tenniskyynärpää, fibromyalgia, urheiluvammat, kuukautiskivut, iskiassärky, päänsärky, lihaskivut, vyöruusu, hermosärky, noidannuoli.

PainGone kipukynä tarjoaa yhtäläiset hyödyt kuin tavanomaisetkin TENS -laitteet mutta sillä on huomattavia etuja perinteisiin laitteisiin nähden. Helppokäyttöisyys, nopeus ja joustavuus ovat tehneet PainGonesta maailmanlaajuisesti suositun kivunlievityslaitteen jo yli miljoonan ihmisen keskuudessa. Jo 30 painallusta kipukohtaan auttaa tutkitusti lievittämään kipuja.

Näin PainGone kivunlievityskynä toimii:

PainGonen käyttö on erittäin helppoa ja yksinkertaista.

Pitele kynää kädessäsi ja kiedo etusormesi tukevasti kynän metallirenkaan ympärille. Paikallista kipukohta ja aseta sitten PainGone kipupisteen keskustaan. Paina kynän päässä olevaa painiketta 30-40 kertaa. Kynän teho ulottuu 15 cm säteelle hoidettavasta kohdasta. Jokainen painallus lähettää impulssin, joka aktivoi elimistön luontaisia puolustusmekanismeja kipua vastaan.

Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi käytä PainGone kynää säännöllisesti. Voidaan käyttää akupunktiopisteissä jolloin saavutetaan laaja-alaisempi vaikutus etenkin silloin kun kipupisteitä on hankala paikallistaa.

Kontraindikaatiot

    PainGone kynällä on samat kontraindikaatiot kuin perinteisillä TENS -laitteilla. PainGonea ei tule käyttää jos:

    - sinulla on sydämentahdistin
    - kärsit epilepsiasta
    - silmiin tai silmänympärystössä
    - sydämen päällä
    - ennen 17:ttä raskausviikkoa
    - märällä iholla tai kosteassa ympäristössä
    - happipullon tai helposti räjähtävien aineiden läheisyydessä
    - autolla ajettaessa
    - alle 8 vuotiaille lapsille
    - suoraan metallisen implantin päällä
    - kaulavaltimolla
    - kurkunpään- tai nielunlihasten alueella niskan etu/sivuosissa

Toimituaika-arvio 1-4 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

Kipukynä PainGone Plus

PainGonePlus.png&width=280&height=500
Kipukynä PainGone Plus.
Paingone Plus on TENS-sähköterapiakynä, joka on tarkoitettu paikallisten kipujen tehokkaaseen ja nopeaan hoitoon. Paristokäyttöinen Paingone Plus toimii täysin automaattisesti tuottaen hermoratoja aktivoivia sähköimpulsseja.
Helppoa, käytä missä vain ja milloin vain, jopa vaatteiden..
Hinta: 58.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »