Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

McDavid nivushousut 8200 Cross Compression

Hinta:42.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
S (71-76 cm)
M (76-86 cm)
L (86-97 cm)
XL (97-107 cm)
XXL (107-122 cm)

McDavid 8200 Cross Compression Short kompressiohousut.

Valmistettu McDavidin Cross Compression™ teknologialla, joka tukee ja lämmittää lihaksia jäljittelemällä teippauksen tuomaa tukea etu- ja takareiden lihaksille. Kompressiohousut antavat tukea myös lonkankoukistajalihaksille. Ohuesta materiaalista valmistettuja kompressiota on miellyttävä käyttää urheillessa.

McDavid käyttää hDc™-kosteudenhallintatekniikkaa, joka säätelee vartalon lämpötilaa optimaalisen kosteudenkuljetuksen ja lisääntyneen ilmanvaihdon tuomalla avulla, ja se auttaa pitämään ihon kuivan tuntuisena.

Kuusisäikeisellä flatlock-tekniikkalla valmistetut saumat.

Väri: musta.

Valise oikea koko vyötärönympäryksen mukaan.

Linkki Youtube videoon.

Suosittelemme myös

Newline kompressiotrikoot Woman

kompressiotrikoot_naisten2.jpg&width=280&height=500
Newline Compression Tights naisten kompressiotrikoot. Kompressiovaatteiden tarkoituksena on parantaa suorituskykyä, vähentää lihasvaurioita ja väsymystä sekä nopeuttaa palautumista. Kompression avulla pyritään tehostamaan lihasten hapensaantia ja vähentämään lihasten laktaattipitoisuutta. Newline kompressiotrikoot..
Hinta: 69.00 €

Newline kompressiotrikoot Man

kompressiotrikoot_miesten2.jpg&width=280&height=500
Newline Compression Tights miesten kompressiotrikoot. Kompressiovaatteiden tarkoituksena on parantaa suorituskykyä, vähentää lihasvaurioita ja väsymystä sekä nopeuttaa palautumista. Kompression avulla pyritään tehostamaan lihasten hapensaantia ja vähentämään lihasten laktaattipitoisuutta. Newline kompressiotrikoot..
Hinta: 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »