Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kompressiosukat Newline BLCHinta:24.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
35-38
39-42
43-46
Newline Compression Sock juoksusukat. Kompression avulla pyritään tehostamaan lihasten hapensaantia ja vähentämään lihasten laktaattipitoisuutta. Kompession avulla myös lihasten värinää pyritään vähentämään sekä luomaan parempi kehonhallinnan tuntemus. Sukat muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle jalalle. Anatomisesti muotoiltu, vahvistetut kantapään ja varpaiden alueet. Väri: musta/harmaa.

Varastotuote - toimitukset 1-2 arkipäivän kuluessa.

Lisätiedot

Valmistaja: Newline
Väri: Musta/harmaa
Materiaali: 70 % polyamide, 16 % elastane, 14 % lycra

Suosittelemme myös

McDavid Active Runner juoksusukat WHT

juoksusukat_8833.png&width=280&height=500
McDavid Active Runner 8833 juoksusukat. McDavidin laadukkaat juoksusukat matalalla sukan varrella. Jalkaholvia tukeva leikkaus ja McDavidin "Targeted compression" teknologia.  Nopeasti kuivuva materiaali auttaa pitämään jalat kuivana. Sukat valmistetaan Sveitsissä. Sukat on anatomisesti muotoiltu erikseen..
Hinta: 19.90 €

Kompressiosukat Newline WHT

kompressiosukat_valkoinen.jpg&width=280&height=500
Newline Compression Sock juoksusukat. Kompression avulla pyritään tehostamaan lihasten hapensaantia ja vähentämään lihasten laktaattipitoisuutta. Kompession avulla myös lihasten värinää pyritään vähentämään sekä luomaan parempi kehonhallinnan tuntemus. Sukat muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle..
Hinta: 24.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »