Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Gymstick kuntoiluvälineet

Gymstick kuntoiluvälineet: jumppapallot, jumppakepit, tasapainolaudat, tasapainotyynyt, pilatesrulla jne. Monipuolinen valikoima pienkuntoiluvälineitä.

Tuotteita yhteensä 19 kpl
30001-varakuminauha-vihr.jpg&width=280&height=500

Gymstick varakuminauha (pari)

Varakuminauhat Gymstick Original -jumppakeppiin. Gymstick -jumppakeppiin voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti uudet vastuskuminauhat. Vastuskuminauhat voi myös hankkia jo kotona olevan jumppakepin oheen ja näin edelleen useampi käyttäjä voi harjoitella kotona omalla vastuksellaan.
HUOM! Sopivat..
Hinta: 20.90 €
Vaihtoehdot
62022-kahv-vastkuminau.jpg&width=280&height=500

Gymstick Kahvallinen vastuskuminauha + DVD

Gymstick Kahvallinen vastuskuminauha + DVD.
Kahvallinen vastuskuminauha tehokkaaseen ja monipuoliseen lihaskuntoharjoitteluun. Vastuskuminauhaharjoittelu rasittaa vähän niveliä, joten se soveltuu niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin kuntoilijoille. Tuotteella voit tehdä lihaskuntoliikkeitä ylä-..
Hinta: 14.90 €
61096_1-5vastuskuminauha.jpg&width=280&height=500

Gymstick Pro vastuskuminauha

Gymstick Pro vastuskuminauha.
Pro -vastuskuminauhat ovat erittäin laadukkaita. Nauhojen materiaali sisältää hyvin vähän proteiinia ja lateksia, joten ne ovat lähes 100%:sti allergisoimattomat ja sopivat näin jopa useiden kumiallergikkojen käyttöön.
Vastuskuminauhat eivät sotke käsiä käytettäessä, koska..
Hinta: 5.90 €
Vaihtoehdot
62021-3kpl-vastuskuminauhasetti2--dvd.jpg&width=280&height=500

Gymstick Vastuskuminauhasetti 3 kpl + QR-koodi

Gymstick Vastuskuminauhasetti 3 kpl + QR-koodi
Samassa paketissa on kolme erivahvuista vastuskuminauhaa. Kuminauhalla voit tehdä lihaskuntoliikkeitä ylä-, keski- ja alavartalolle. Setissä olevasta kolmesta eri vastusvaihtoehdoista voit valita aina kuhunkin liikkeeseen sopivan vastuksen. Kuminauhan etuna..
Hinta: 20.90 €
61167_minibands.jpg&width=280&height=500

Gymstick Mini Bands kuminauhat

Mini Bands – Kuminauhat.
Mini Bandsit ovat kompaktin kokoisia, lenkin muotoisia vastuskumi- nauhoja, joita käytetään etenkin lämmittelyharjoituksiin, kuntoutukseen ja useiden urheilulajien oheisharjoittelussa alaraajojen liikkuvuuden kehittämiseen. Mini Bands -vastuskuminauhat tarjoavat uusia..
Hinta: 4.90 €
Vaihtoehdot
gymstick-61055-sdettv-puristin.jpg&width=280&height=500

Gymstick Säädettävä puristin

Gymstick Säädettävä puristin on kätevä harjoitusväline puristusvoiman harjoitteluun. Harjoittelu aktivoi verenkiertoa koko käsivarren alueella ja vähentää näin jännetuppi- ja kyynärpäävaivojen riskiä. Voit säätää vastuksen portaattomasti 5-20 -kilon tai 10-40 -kilon välillä.
Saatavana: light /vastus..
Hinta: 9.90 €
Vaihtoehdot
62018_hyppynaru.jpg&width=280&height=500

Gymstick Pro Jump Rope - Hyppynaru + DVD

Gymstick Pro Jump Rope - Hyppynaru + DVD
Hyppynaru on vanha keksintö, mutta tehokas kehon kiinteytykseen, sekä kestävyyden ja yleiskunnon parantamiseen. Laadukas Gymstick -hyppynaru sisältää: 275cm pituisen laadukkaasti laakeroidun hyppynarun, jota voi kahvoista säätää lyhyemmäksi. Mukana myös harjoitus-DVD..
Hinta: 9.90 €
62006_soutuharj.jpg&width=280&height=500

Gymstick soutu- harjoituslaite + DVD

Gymstick soutu- harjoituslaite + DVD

Erinomainen väline niskan ja hartioiden, sekä käsien lihaskunnon vahvistamiseen.
Mukana myös harjoitus-DVD ja FI/ENG kirjalliset ohjeet.
Tutustu lisää tästä...
Hinta: 14.90 €
Gymstick-61126-core-twister.jpg&width=280&height=500

Gymstick Core Twister

Gymstick Core Twister, harmaa-valkoinen.
Core Twister -keskivartalon muokkaaja vahvistaa sekä pinnallisia että syviä keskivartalon lihaksia, ennaltaehkäisten samalla selän jännitystiloja. Kiertoliike aktivoi vatsa-, selkä- ja reisilihaksia sekä aktivoi lantionseudun lihasten aineenvaihduntaa. Treenaa..
Hinta: 22.90 €
tasapainotyyny_gymstick.jpg&width=280&height=500

Tasapainotyyny Gymstick Airpad + QR-koodi

Gymstick Airpad tasapainotyyny
Tasapainotyyny on suunniteltu tasapainon kehittämiseen ja keskikehon hallintaan. Tyynyllä voi tehdä monenlaisia harjoituksia seisten, istuen tai pitäen sitä selän alla. Tyynyn pinnassa olevat nystyrät vilkastuttavat pintaverenkiertoa harjoittelun aikana. Sopii myös erinomaisesti..
Hinta: 22.95 €
tasapainolauta_gymstick.jpg&width=280&height=500

Gymstick tasapainolauta + QR-koodi

Tasapainolauta Gymstick Balance Board
Tasapainolauta on suunniteltu tasapaino- ja koordinaatioharjoitteluun. Tasapainolaudan avulla tehty harjoittelu kehittää tasapainoa, lihaskuntoa ja koordinaatiota. Erinomainen koko kehon kiinteytykseen ja urheiluvammojen kuntoutukseen. Harjoittelu vahvistaa myös..
Hinta: 19.95 €
leuanvetotanko_62065_move.png&width=280&height=500

Leuanvetotanko Gymstick Multi-Training Door Gym + QR-koodi

Leuanvetotanko Gymstick Multi-Training Door Gym on nopeasti oveen asennettava tehokas ja monipuolinen leuanvetotanko ja ovirekki ylävartalon harjoitteluun. Kiinnität helposti ja nopeasti ovenkarmiin ilman työkaluja tai ruuveja! Tangolla voi tehdä ylävartaloliikkeitä - myös lattiatasossa - sekä vetoliikkeitä..
Hinta: 24.90 €
Ovaali_jumppapallo_62003.jpg&width=280&height=500

Gymstick Ovaali jumppapallo + QR-koodi

Gymstick ovaali jumppapallo.
Ovaali jumppapallo soveltuu muotonsa vuoksi hyvin pilates-, Fitball-, fitness-, fysioterapia- ja jooga-harjoituksiin, ihan ikään katsomatta tai fyysiseen kuntoon. Ovaali muoto tuo helppoa ja turvallisuutta hallittavuutta harjoitteluun, soveltuen näin todella laajalle käyttäjäryhmälle..
Hinta: 20.95 €
jumppapallo.jpg&width=280&height=500

Jumppapallo Gymstick Bodyball + dvd / QR-koodi

Gymstick Bodyball jumppapallo + dvd. Jumppapallolla harjoittelet monipuolisesti ja tehokkaasti. Jumppapallon avulla kehität monipuolisesti lihasvoimaa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Jumppapalloharjoittelun avulla voit harjoittaa tehokkaasti ja monipuolisesti ylä-, keski- ja alavartalon lihaksi. Pallon..
Hinta: 20.95 €
Vaihtoehdot
pro_coreball_611132.jpg&width=280&height=500

Gymstick Core Ball 22 cm

Gymstick Pro Core Ball on pehmeä, edullinen ja tehokas harjoitteluväline mm. vatsalihaksien- ja lantionpohjan lihasten harjoitteluun. Voit käyttää Core -palloa myös selän tukilihasten ja nivelten vahvistamiseen sekä aktivoimiseen. Pallon avulla voit venyttää ja vahvistaa selän lihaksia, parantaa selkärangan..
Hinta: 5.90 €
vatsapyora2.jpg&width=280&height=500

Vatsapyörä Gymstick + dvd

Gymstick Ultimate Exercise Roller vatsapyörä /voimapyörä tehokkaaseen keskivartaloharjoitteluun. Mukana harjoitus-dvd jonka avulla harjoittelu on tehokasta ja helppoa! Kuminauhat auttavat vaativissa vatsarullaliikkeissä keskivartalolihasten harjoitttamista. Gymstick vatsapyörällä harjoittelu on monipuolista..
Hinta: 19.95 €
antistress-puristelupallot.jpg&width=280&height=500

Anti-stress puristelupallot 3 kpl

Gymstick Anti-stress puristelupallot 3 kplKolme eri vahvuista puristelupalloa samassa pakkauksessa. Anti-Stress -palloja voidaan käyttää puristusvoiman kehittämiseen ja verenkierron aktivoimiseen käsi- ja olkavarren alueella. Erinomainen väline niska- ja hartiaseudun lihasjännityksistä kärsiville..
Hinta: 13.90 €
62057-koottava-hularengas.jpg&width=280&height=500

Gymstick 1,2 kg koottava hularengas + DVD

Gymstick 1,2 kg koottava hularengas + DVD, oranssi-harmaa
1,2-kiloinen kuudesta osasta koostuva hula-rengas tuo harjoitteluun uutta tehoa. Lisäpaino tekee harjoittelusta huomattavasti tehokkaampaa kuin normaalilla renkaalla harjoittelu. Hula-renkaalla harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Rengas on päällystetty..
Hinta: 24.90 €
walker1b.jpg&width=280&height=500

Gymstick Walker kävelysauvat

Gymstick Walker kävelysauvat ovat laadukkaat sauvat sauvakävelyn harrastajille. Sauvoissa on pehmustettu kahva sekä peukalohihna, jotka mahdollistavat oikeaoppisen sauvakävelytekniikan. Oikea sauvojen pituus saadaan käyttämällä laskukaavaa 0,68 x oma pituus senttimetreinä. Sauvojen mitat ovat 5 cm välein..
Hinta: 15.90 €19.90 €
Vaihtoehdot