Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vatsapyörä Gymstick + dvdHinta:19.95 €
Gymstick Ultimate Exercise Roller vatsapyörä /voimapyörä tehokkaaseen keskivartaloharjoitteluun. Mukana harjoitus-dvd jonka avulla harjoittelu on tehokasta ja helppoa! Kuminauhat auttavat vaativissa vatsarullaliikkeissä keskivartalolihasten harjoitttamista. Gymstick vatsapyörällä harjoittelu on monipuolista ja kehittää myös olkapäitä, käsivarsia ja pakaroita. Välineellä voitkin tehdä myös mm. hauiskääntöjä, pystypunnerruksia, soutuliikkeitä, pakaraliikkeitä, kyykkyjä jne. Katso myös Gymstick tuotteiden esittelyvideo.

Sisältää: harjoittelurullan kuminauhoilla, polvimaton, harjoitus DVD:n sekä FI / ENG kirjalliset ohjeet.

Varastotuote - toimitukset 1-4 arkipäivän kuluessa.

Tuote toistaiseksi loppu

Suosittelemme myös

Gymstick Ovaali jumppapallo + QR-koodi

Ovaali_jumppapallo_62003.jpg&width=280&height=500
Gymstick ovaali jumppapallo.
Ovaali jumppapallo soveltuu muotonsa vuoksi hyvin pilates-, Fitball-, fitness-, fysioterapia- ja jooga-harjoituksiin, ihan ikään katsomatta tai fyysiseen kuntoon. Ovaali muoto tuo helppoa ja turvallisuutta hallittavuutta harjoitteluun, soveltuen näin todella laajalle käyttäjäryhmälle..
Hinta: 20.95 €

Leuanvetotanko Gymstick Multi-Training Door Gym + QR-koodi

leuanvetotanko_62065_move.png&width=280&height=500
Leuanvetotanko Gymstick Multi-Training Door Gym on nopeasti oveen asennettava tehokas ja monipuolinen leuanvetotanko ja ovirekki ylävartalon harjoitteluun. Kiinnität helposti ja nopeasti ovenkarmiin ilman työkaluja tai ruuveja! Tangolla voi tehdä ylävartaloliikkeitä - myös lattiatasossa - sekä vetoliikkeitä..
Hinta: 24.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »