Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Jumppapallo Gymstick Bodyball + dvd / QR-koodiHinta:20.95 €

Vaihtoehdot

Tuote
55 cm
65 cm
75 cm
Gymstick Bodyball jumppapallo + dvd. Jumppapallolla harjoittelet monipuolisesti ja tehokkaasti. Jumppapallon avulla kehität monipuolisesti lihasvoimaa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Jumppapalloharjoittelun avulla voit harjoittaa tehokkaasti ja monipuolisesti ylä-, keski- ja alavartalon lihaksi. Pallon avulla onnistuu myös monipuoliset venyttelyliikkeitä esimerkiksi selkärangalle. Palloa voi käyttää myös istuimena, joka auttaa parantamaan keskivartalon ryhtiä. Mukana harjoitus-DVD, jolla n. 35 minuutin mittainen ohjattu harjoitusohjelma jumppapallolla. Katso myös Gymstick tuotteiden esittelyvideo. Pallo on valmistettu erittäin kestävästä pvc-materiaalista. Pallon halkaisija 55, 65 tai 75 cm. Valitse koko valikosta. 


Sisältää: jumppapallon (hopea), pumpun, harjoitus-DVD:n sekä FI/ENG ohjevihkon.


Varastotuote - toimitukset 1-4 arkipäivän kuluessa.


  Suosittelemme myös

  Gymstick tasapainolauta + QR-koodi

  tasapainolauta_gymstick.jpg&width=280&height=500
  Tasapainolauta Gymstick Balance Board
  Tasapainolauta on suunniteltu tasapaino- ja koordinaatioharjoitteluun. Tasapainolaudan avulla tehty harjoittelu kehittää tasapainoa, lihaskuntoa ja koordinaatiota. Erinomainen koko kehon kiinteytykseen ja urheiluvammojen kuntoutukseen. Harjoittelu vahvistaa myös..
  Hinta: 19.95 €

  Gymstick Säädettävä puristin

  gymstick-61055-sdettv-puristin.jpg&width=280&height=500
  Gymstick Säädettävä puristin on kätevä harjoitusväline puristusvoiman harjoitteluun. Harjoittelu aktivoi verenkiertoa koko käsivarren alueella ja vähentää näin jännetuppi- ja kyynärpäävaivojen riskiä. Voit säätää vastuksen portaattomasti 5-20 -kilon tai 10-40 -kilon välillä.
  Saatavana: light /vastus..
  Hinta: 9.90 €
  Näytä kaikki vastaavat tuotteet »