Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Jumppapallo Gymstick Bodyball + dvd / QR-koodiHinta:20.95 €

Vaihtoehdot

Tuote
55 cm
65 cm
75 cm
Gymstick Bodyball jumppapallo + dvd. Jumppapallolla harjoittelet monipuolisesti ja tehokkaasti. Jumppapallon avulla kehität monipuolisesti lihasvoimaa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Jumppapalloharjoittelun avulla voit harjoittaa tehokkaasti ja monipuolisesti ylä-, keski- ja alavartalon lihaksi. Pallon avulla onnistuu myös monipuoliset venyttelyliikkeitä esimerkiksi selkärangalle. Palloa voi käyttää myös istuimena, joka auttaa parantamaan keskivartalon ryhtiä. Mukana harjoitus-DVD, jolla n. 35 minuutin mittainen ohjattu harjoitusohjelma jumppapallolla. Katso myös Gymstick tuotteiden esittelyvideo. Pallo on valmistettu erittäin kestävästä pvc-materiaalista. Pallon halkaisija 55, 65 tai 75 cm. Valitse koko valikosta. 


Sisältää: jumppapallon (hopea), pumpun, harjoitus-DVD:n sekä FI/ENG ohjevihkon.


Varastotuote - toimitukset 1-4 arkipäivän kuluessa.


  Suosittelemme myös

  Tasapainotyyny Gymstick Airpad + QR-koodi

  tasapainotyyny_gymstick.jpg&width=280&height=500
  Gymstick Airpad tasapainotyyny
  Tasapainotyyny on suunniteltu tasapainon kehittämiseen ja keskikehon hallintaan. Tyynyllä voi tehdä monenlaisia harjoituksia seisten, istuen tai pitäen sitä selän alla. Tyynyn pinnassa olevat nystyrät vilkastuttavat pintaverenkiertoa harjoittelun aikana. Sopii myös erinomaisesti..
  Hinta: 22.95 €

  Gymstick 2.0 tenniskyynärpäätuki

  63067_1.jpg&width=280&height=500
  Gymstick 2.0 tenniskyynärpäätuki.

  Kyynärvarren tukinauha, joka auttaa lievittämään tennis/golf kyynärpään oireita. Säädettävä velcro kiristysnauha sopii käteen kuin käteen vähentäen painetta kipeässä jänteessä ja kyynärpäässä.
  Siirrettävä "painin 7 x 5cm" jolla saat paineen oikeaan kohtaan.
  Maksimi..
  Hinta: 8.00 €
  Näytä kaikki vastaavat tuotteet »