Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Leuanvetotanko Gymstick Multi-Training Door Gym + QR-koodiHinta:24.90 €

Leuanvetotanko Gymstick Multi-Training Door Gym on nopeasti oveen asennettava tehokas ja monipuolinen leuanvetotanko ja ovirekki ylävartalon harjoitteluun. Kiinnität helposti ja nopeasti ovenkarmiin ilman työkaluja tai ruuveja! Tangolla voi tehdä ylävartaloliikkeitä - myös lattiatasossa - sekä vetoliikkeitä, punnerruksia, ojentajadippejä ja vatsalihasliikkeitä. Multi-Training Door Gym ovirekin avulla kehität hauiksia, ojentajia, rintalihaksia, selkälihaksia ja vatsalihaksia. Harjoitellessa oman kehon paino toimii vastuksena. Tanko sopii miltei kaikkiin standardimittaisiin oviaukkoihin ilman erillisiä kiinnikkeitä. Sisältää myös QR-koodin harjoitusvideon katseluun.

Sisältää: Gymstick Multi-Training Door Gym-kuntoiluvälineen, harjoitusjulisteen ja -QR-koodi:n. Maksimikäyttäjäpaino 100kg.

Tästä klikkaamalla näet enemmän.

Tuotekoko: 93 x 42 x 17 cm

Vinkki QR-koodin lukemiseen.


Varastotuote - toimitukset 1-4 arkipäivän kuluessa.

Tuote toistaiseksi loppu

Lisätiedot

Valmistaja: Gymstick

Suosittelemme myös

Gymstick Ovaali jumppapallo + QR-koodi

Ovaali_jumppapallo_62003.jpg&width=280&height=500
Gymstick ovaali jumppapallo.
Ovaali jumppapallo soveltuu muotonsa vuoksi hyvin pilates-, Fitball-, fitness-, fysioterapia- ja jooga-harjoituksiin, ihan ikään katsomatta tai fyysiseen kuntoon. Ovaali muoto tuo helppoa ja turvallisuutta hallittavuutta harjoitteluun, soveltuen näin todella laajalle käyttäjäryhmälle..
Hinta: 20.95 €

Vatsapyörä Gymstick + dvd

vatsapyora2.jpg&width=280&height=500
Gymstick Ultimate Exercise Roller vatsapyörä /voimapyörä tehokkaaseen keskivartaloharjoitteluun. Mukana harjoitus-dvd jonka avulla harjoittelu on tehokasta ja helppoa! Kuminauhat auttavat vaativissa vatsarullaliikkeissä keskivartalolihasten harjoitttamista. Gymstick vatsapyörällä harjoittelu on monipuolista..
Hinta: 19.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »