Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Gymstick Core Ball 22 cm

Hinta:5.90 €
Gymstick Pro Core Ball on pehmeä, edullinen ja tehokas harjoitteluväline mm. vatsalihaksien- ja lantionpohjan lihasten harjoitteluun. Voit käyttää Core -palloa myös selän tukilihasten ja nivelten vahvistamiseen sekä aktivoimiseen. Pallon avulla voit venyttää ja vahvistaa selän lihaksia, parantaa selkärangan nivelten liikkuvuutta, tehdä vatsalihas- ja lantion alueen harjoituksia. Pallo toimii hienosti myös tukityynynä selälle ja niskalle. Core -pallo soveltuu MindBody-, Pilates-, Wellness- ja Fitness -harjoitteluun. Core -pallo on helppo ja nopea täyttää ja tyhjentää, joten sitä voi kuljettaa kätevästi mukana.
Sisältää: Core -pallon (22 cm) sekä harjoitusohjeen.
Katso myös tuotteen Gymstick esittelyvideo.

Varastotuote - toimitukset 1-2 arkipäivän kuluessa.

  Toimitus 1-2 arkipäivän kuluessa

  Lisätiedot

  Valmistaja: Gymstick International Oy
  Halkaisija: 22 cm
  Väri: Musta

  Suosittelemme myös

  Tasapainotyyny Gymstick Airpad + QR-koodi

  tasapainotyyny_gymstick.jpg&width=280&height=500
  Gymstick Airpad tasapainotyyny
  Tasapainotyyny on suunniteltu tasapainon kehittämiseen ja keskikehon hallintaan. Tyynyllä voi tehdä monenlaisia harjoituksia seisten, istuen tai pitäen sitä selän alla. Tyynyn pinnassa olevat nystyrät vilkastuttavat pintaverenkiertoa harjoittelun aikana. Sopii myös erinomaisesti..
  Hinta: 22.95 €

  Gymstick Säädettävä puristin

  gymstick-61055-sdettv-puristin.jpg&width=280&height=500
  Gymstick Säädettävä puristin on kätevä harjoitusväline puristusvoiman harjoitteluun. Harjoittelu aktivoi verenkiertoa koko käsivarren alueella ja vähentää näin jännetuppi- ja kyynärpäävaivojen riskiä. Voit säätää vastuksen portaattomasti 5-20 -kilon tai 10-40 -kilon välillä.
  Saatavana: light /vastus..
  Hinta: 9.90 €
  Näytä kaikki vastaavat tuotteet »