Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sorbothane Sorbo Pro pohjallisetHinta:36.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
35-37
38-40
41
42
43
44-45
Sorbothan Sorpo Pro Total Control pohjalliset
Ainutlaatuinen Sorbothane® materiaali vaimentaa jalkaan kohdistuvaa iskua jopa 95 %. Sorbo Pro Total Control malli on suunniteltu erityisesti paljon liikkuville ja se soveltuu erinomaisesti myös paljon iskutusta sisältäviin lajeihin. Laadukkaat geelipohjalliset, joissa vaimentava materiaali on sijoitettu erityisesti iskuja vastaanottaviin kohtiin. Pronaatiotuellinen tekninen pohjallinen, jossa muotoiltu kantaosa sekä holvikaaren tuki auttavat ohjaamaan jalkaterää oikeaan asentoon. Antibakteerinen nanosilver käsittely. Pohjalliset korvaa jalkineen alkuperäiset pohjalliset. Lue lisää tuotteesta ja katso kuvia valmistajan sivuilta. Pakkauksessa pohjalliset kumpaankin jalkaan.
Muista valita oikea koko!
Katso esittelyvideo tästä.

Suosittelemme myös

Rehband Multikiila 93230

93230-1.jpg&width=280&height=500
Rehband Multikiila 93230
Pitää kantapään vaurioituneen rasvapatjan koossa, sekä myös hoitaa ja tuntuu mukavalta. Iskua hyvin vaimentava. Tahmea pinta pitää tuen hyvin paikoillaan ja se voidaan aktivoida uudelleen haalealla vedellä. Käyttökohde:Vaurioitunut rasvapatja, sekä ennaltaehkäisee.
Materiaali:..
Hinta: 13.90 €

Sorbothane Double Strike pohjalliset

DoubleStrike_Insole_Base.jpg&width=280&height=500
Sorbothan Double Strike pohjalliset

Ainutlaatuinen Sorbothane® materiaali vaimentaa jalkaan kohdistuvaa iskua jopa 95 %. Double Strike on suunniteltu vaimentamaan kantaan ja päkiään kohdistuvaa iskua, koska Sorbothane® materiaalia on erityisesti päkiässä ja kantapäässä. Voidaan käyttää alkuperäisen..
Hinta: 26.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »