Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

URIEL 370K lasten pohjalliset

Hinta:8.50 €

URIEL 370K lasten pohjalliset.

Hajuvapaat pohjalliset-Lapset (leikattava oikeaan kokoon)
Aktiivinen suoja bakteereilta ja niiden aiheuttamilta epämiellyttäviltähajuilta. Latexfoam -pehmuskerros takaa hyvän iskunvaimennuksen ja sisältää miljoonia hiilihiukkasia ja erityisiä antibakteerisia ainesosia, jotka estävät hajuja aiheuttavien bakteerien muodostumista. Reijitetty, huokoinen latexfoam vähentää hikeä pitäen jalat raikkaina.

Pakkaus sisältää yhden parin.

Paksuus n.3mm. Pituus 225mm ja pohjassa apuviivoitus leikkausta helpottamaan, mutta kannattaa käyttää vanhaa pohjallista kaavana.

Toimituaika-arvio 1-4 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

Stabilic Akupainantapohjalliset

Stabilic_akupohja.jpg&width=280&height=500
Stabilic Akupainantapohjalliset.
Jalkapohjan refleksipisteiden stimulointiin kehitetty Stabilic Askelterapia-itsehoitomenetelmä kivun- ja migreenioireiden lievitykseen.
Stabilic akupainantapohjalliset ovat patentoitu itsehoitomenetelmä, joka on kehitetty perinteisten hoitotekniikoiden pohjalta. Jokaista..
Hinta: 24.90 €

Uriel Rannetuki, lastalla

Uriel-rannetuki.jpg&width=280&height=500
Uriel rannetuki, lastalla.
Yksi koko sopii kaikille, vaihdettava kätisyys. Sopii vasempaan ja oikeaan käteen. Suositellaan käytettäväksi ranteen nivelside-, lihas- tai jännevammojen kivunlievitykseen ja kuntoutukseen sekä murtumien jälkihoitoon. Suunniteltu tarjoamaan vahvaa tukea ja minimoimaan ranteen..
Hinta: 24.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »