Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

X-Socks Speed One juoksusukat

Hinta:12.95 €16.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
35-38
39-41
42-44
45-47
Huippulaadukas X-Socks Run Speed One juoksusukka laatua arvostavalle käyttäjälle. Speed One sukkamalli sopii erityisesti lyhyemmille ja puolipitkille matkoille. Aktiivisen juoksuharrastajan valinta!

Sukassa kaikki X-Socks sukista tutut ominaisuudet kuten AirConditionin Channel ilmanvirtausjärjestelmä, AirFlow nilkkapehmusteet, X-Cross ristituki suojaamassa herkkää nilkan aluetta, itsesäätyvä joustoneulos ja kantapään suoja vähentämässä kitkaa ja rakkoontumisen vaaraa. Sukassa käytetty SilverNODOR hopealanka vähentää todistetusti mikrobien ja bakteerien kasvua. Iho säilyy aina mukavan lämpimänä, kuivana ja hygienisen raikkaana. Väri: valkoinen (musta/harmaa/oranssi).

Varastotuote - toimitukset 1-2 arkipäivän kuluessa.

Tekninen koostumus:
36 % SkinNodor™
27 % Nailon
15 % Mythlan™
14 % Elastaani™
8 % Robur™
Materiaali:
71 % Nailon
15 % Polypropyleeni
14 % Elastodieeni

Suosittelemme myös

Kompressiosukat Newline BLC

kompressiosukat.jpg&width=280&height=500
Newline Compression Sock juoksusukat. Kompression avulla pyritään tehostamaan lihasten hapensaantia ja vähentämään lihasten laktaattipitoisuutta. Kompession avulla myös lihasten värinää pyritään vähentämään sekä luomaan parempi kehonhallinnan tuntemus. Sukat muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle..
Hinta: 24.00 €

LuxMe Kosteuttavat Geelisukat

LuxMe-Kosteuttavat-Geelisukat.jpg&width=280&height=500
LuxMe Kosteuttavat Geelisukat.
Pehmeät, hoitavat ja rauhoittavat geelisukat kosteuttavat koko jalkapohjan ja kantapään vaivattomasti ja tehokkaasti. Vain 20 minuuttia päivässä riittää ehkäisemään jalkojen halkeamia ja kovettumia.
Sukan koko 35-40. Sukan geelin teho pienenee 40 käyttökerran jälkeen..
Hinta: 14.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »