Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Gymstick Original kuntoiluväline + dvdHinta:49.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
Light / Vihreä (vastus 1-10 kg)
Extra Strong / Hopea (vastus 1-25 kg)

Viimmeisiä, alkuperäisiä Gymstick Original kuntoiluvälineitä vielä saatavilla! Valittavissa enää joko LIGHT (1-10kg.)  tai EXTRA STRONG (1-25kg.)


Tästä pääset tilaamaan pelkkiä vastuskuminauhoja, jos vanhasta kepistäsi on vastuskumi rikkoutunut.

Gymstick Original on suosittu ja tehokas kuntoiluväline, jolla voit tehdä monipuolisisia lihaskunto –ja venyttelyharjoituksia. Gymstickissä voit säätää vastusta helposti myös liikkeen aikana. Gymstickin avulla onnistuu myös tasapainoharjoittelu. Gymstick Original kuntoiluvälineestä on tarjolla 5 eri vastusvaihtoehtoa (light/medium/strong/extra strong/super strong), valitse vastus pudotusvalikosta. Gymstick on voittanut useita palkintoja ympäri maailmaa parhaana kotikuntoiluvälineenä!

Mukana tulee DVD jossa 3 eritasoista harjoitusohjelmaa aloittelijasta tehokuntoilijaan. Sisältää Gymstick tangon kuminauhoilla (tangon pituus 130 cm), kantokassin, harjoitus-DVD:n sekä FI/SWE/ENG ohjejulisteen (18 perusliikettä).

Katso myös tuotteen Gymstick esittelyvideo

Varastotuote - toimitukset 1-4 arkipäivän kuluessa.

Gymstick Original kuntoiluväline toimitetaan vain matkahuoltoon tai vaihtoehtoisesti lähimpään Siwaan.

Suosittelemme myös

Gymstick Ovaali jumppapallo + QR-koodi

Ovaali_jumppapallo_62003.jpg&width=280&height=500
Gymstick ovaali jumppapallo.
Ovaali jumppapallo soveltuu muotonsa vuoksi hyvin pilates-, Fitball-, fitness-, fysioterapia- ja jooga-harjoituksiin, ihan ikään katsomatta tai fyysiseen kuntoon. Ovaali muoto tuo helppoa ja turvallisuutta hallittavuutta harjoitteluun, soveltuen näin todella laajalle käyttäjäryhmälle..
Hinta: 20.95 €

Vatsapyörä Gymstick + dvd

vatsapyora2.jpg&width=280&height=500
Gymstick Ultimate Exercise Roller vatsapyörä /voimapyörä tehokkaaseen keskivartaloharjoitteluun. Mukana harjoitus-dvd jonka avulla harjoittelu on tehokasta ja helppoa! Kuminauhat auttavat vaativissa vatsarullaliikkeissä keskivartalolihasten harjoitttamista. Gymstick vatsapyörällä harjoittelu on monipuolista..
Hinta: 19.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »