Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Gymstick Original kuntoiluväline + dvdHinta:49.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
Light / Vihreä (vastus 1-10 kg)
Extra Strong / Hopea (vastus 1-25 kg)

Viimmeisiä, alkuperäisiä Gymstick Original kuntoiluvälineitä vielä saatavilla! Valittavissa enää joko LIGHT (1-10kg.)  tai EXTRA STRONG (1-25kg.)


Tästä pääset tilaamaan pelkkiä vastuskuminauhoja, jos vanhasta kepistäsi on vastuskumi rikkoutunut.

Gymstick Original on suosittu ja tehokas kuntoiluväline, jolla voit tehdä monipuolisisia lihaskunto –ja venyttelyharjoituksia. Gymstickissä voit säätää vastusta helposti myös liikkeen aikana. Gymstickin avulla onnistuu myös tasapainoharjoittelu. Gymstick Original kuntoiluvälineestä on tarjolla 5 eri vastusvaihtoehtoa (light/medium/strong/extra strong/super strong), valitse vastus pudotusvalikosta. Gymstick on voittanut useita palkintoja ympäri maailmaa parhaana kotikuntoiluvälineenä!

Mukana tulee DVD jossa 3 eritasoista harjoitusohjelmaa aloittelijasta tehokuntoilijaan. Sisältää Gymstick tangon kuminauhoilla (tangon pituus 130 cm), kantokassin, harjoitus-DVD:n sekä FI/SWE/ENG ohjejulisteen (18 perusliikettä).

Katso myös tuotteen Gymstick esittelyvideo

Varastotuote - toimitukset 1-4 arkipäivän kuluessa.

Gymstick Original kuntoiluväline toimitetaan vain matkahuoltoon tai vaihtoehtoisesti lähimpään Siwaan.

Suosittelemme myös

Leuanvetotanko Gymstick Multi-Training Door Gym + QR-koodi

leuanvetotanko_62065_move.png&width=280&height=500
Leuanvetotanko Gymstick Multi-Training Door Gym on nopeasti oveen asennettava tehokas ja monipuolinen leuanvetotanko ja ovirekki ylävartalon harjoitteluun. Kiinnität helposti ja nopeasti ovenkarmiin ilman työkaluja tai ruuveja! Tangolla voi tehdä ylävartaloliikkeitä - myös lattiatasossa - sekä vetoliikkeitä..
Hinta: 24.90 €

Gymstick Original 2.0 kuntoiluväline

Gymstick-2.0-13001-light.jpg&width=280&height=500
Gymstick Original 2.0
Gymstick Original on toiminnallisen harjoittelun treeniväline, jolla pystyt tekemään paljon enemmän kuin ainoastaan vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä. Väline mahdollistaa vastusharjoittelun kaikissa liikesuunnissa ja missä tahansa kehon asennossa. Jokainen välineellä tehty..
Hinta: 59.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »