Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Familon tyynyt

Familon-tuotteet ovat tutkitusti turvallisia ja huolellisesti testattuja kotimaisia hyvinvointituotteita. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista ympäristöystävällisesti. Familon-tuotteiden tuotekehitystä tehdään aktiivisesti yhteistyössä monien eri asiantuntijoiden kanssa, jotta sinäkin voit herätä virkeänä ja energiaa riittää iltaan asti. Kaikille Familon-tuotteille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-alkuperämerkki.

Familon Ergo -sarjan tyynyt on ergonomisesti suunniteltu tukemaan luonnollista nukkumisasentoa. Valikoimassa on sekä ensisijaisia että lisätyynyjä. Oikeassa asennossa nukkuu paremmin ja herää aamuun virkeänä sekä hyvinvoivana. Tyynyt on tarkoitettu jokaöiseen käyttöön kaikille terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneille. Ne ennaltaehkäisevät rasitusta sekä kiputiloja ja ovat oivallinen ratkaisu jo kipeytyneiden kehonalueiden hoitoon. Hyvin tuettu uni tuo ennen kaikkea hyvää oloa. Familon Ergo -sarjan Niska-, Selkä- ja Multi-tyynyt on suunniteltu yhteistyössä fysiatrian erikoislääkärin kanssa.

Tuotteita yhteensä 5 kpl
Futurex_tyyny1.JPG&width=280&height=500

Familon Ergo Futurex -tyyny

Futurex-erikoispehmustetyyny.
Tyyny on kehon lämmön ja painon mukaan yksilöllisesti muotoutuvaa Formax-älypehmustetta. Pehmusteen pinnan profilointi antaa lisäjoustoa ja luonnollisen asennon nukkuessa. Tyynyä kääntämällä voi valita itselleen sopivan korkeuden neljästä eri vaihtoehdosta. Ergonomisesti..
Hinta: 94.95 € - 119.95 €
Familon_Ergo_Multi-lisatyyny1.JPG&width=280&height=500

Familon Ergo Multi-lisätyyny

Familon Ergo Multi-lisätyyny.
Lisätyyny 30x80cm, 300g on ergonominen valinta. Tyynyn avulla voidaan vähentää lannerangan notkoa ja estää siitä aiheutuvaa kipua. Vatsatyynyn käyttö nilkan alla vähentää nilkan ojennusta ja ehkäisee pohjelihaksen kramppitaipumusta. Täytettä säätämällä saat lisätyynystä..
Hinta: 49.90 €
Ergo_Niskatyyny1.JPG&width=280&height=500

Familon Ergo Niskatyyny

Familon Ergo Niskatyyny.
Tyyny 50x70 cm, 250g/puolisko ja puolet on säädettävissä sopivaksi henkilön hartialeveyden mukaan. Muodoltaan tyyny jakautuu kolmeen osaan. Tyynyn korkeammat sivuosat tukevat niskaa ja kaularanka pysyy suorassa kylkiasennossa. Tyynyn keskellä on 10 cm madallus ja tämän takia..
Hinta: 69.90 €
Familon_Ergo_Selka_-lisatyyny1.JPG&width=280&height=500

Familon Ergo Selkä -lisätyyny

Familon Ergo Selkä -lisätyyny.
Lisätyyny 40x150 cm, 500g/puolisko sopii kyljellään nukkuvalle. Muodoltaan pitkulaisena se tukee puolittaista kylkimakuuasentoa siten, että toinen jalka on koukussa tyynyn päällä ja toinen suorassa se vieressä.Tyynyn yläosa tukee kylkimakuuasentoa ja estää rintarangan..
Hinta: 85.90 €
Microlife-FH80-lamptyyny.jpg&width=280&height=500

Microlife Lämpötyyny FH80

Microlife Lämpötyyny FH80
• 4 lämpötilatasoa
• Tasainen lämmönjako
• Lämpiää nopeasti
• Konepestävä, puuvillainen päällinen
• Lisäpäällinen saatavissa
• Turvallinen, sammuu automaattisesti 90 min kuluttua
• Tyynyn koko 30,5 x 34,5 cm
• Takuu 2 vuotta..
Hinta: 28.95 €