Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Familon Ergo NiskatyynyHinta:69.90 €

Familon Ergo Niskatyyny.

Tyyny 50x70 cm, 250g/puolisko ja puolet on säädettävissä sopivaksi henkilön hartialeveyden mukaan. Muodoltaan tyyny jakautuu kolmeen osaan. Tyynyn korkeammat sivuosat tukevat niskaa ja kaularanka pysyy suorassa kylkiasennossa. Tyynyn keskellä on 10 cm madallus ja tämän takia sopii selällään nukkumiseen. Familon Ergo -niskatyyny ehkäisee niskakipujen syntymistä, eritoten selällään ja kyljellään nukkuville. Tuotteen mukana saat siihen sopivan tyynyliinan.

Päällinen: 100% puuvilla.

Täyte: 100% polyesteripallokuitu 300g.

Tyynyn pesu 60°C asteessa.

Toimituaika-arvio 2-10 arkipäivän kuluessa.

HUOM! Familon tyynyjä toimitetaan vain posti 16 suoraan postitoimipaikkaan. Ei siis paketiautomaattiin eikä matkahuoltoon.

Loppunut

Suosittelemme myös

Familon Ergo Selkä -lisätyyny

Familon_Ergo_Selka_-lisatyyny1.JPG&width=280&height=500
Familon Ergo Selkä -lisätyyny.
Lisätyyny 40x150 cm, 500g/puolisko sopii kyljellään nukkuvalle. Muodoltaan pitkulaisena se tukee puolittaista kylkimakuuasentoa siten, että toinen jalka on koukussa tyynyn päällä ja toinen suorassa se vieressä.Tyynyn yläosa tukee kylkimakuuasentoa ja estää rintarangan..
Hinta: 85.90 €

Classic viskoelastinen tyyny

classictyyny1.jpg&width=280&height=500
Classic viskoelastinen tyyny aloevera-päällisellä.
Korkealuokkainen, klassisesti muotoiltu tyyny viskoelastisesta muistivaahdosta, joka muotoutuu yksilöllisesti kehon lämmön ja painon mukaan. Tarjoaa tasaisen pintapaineen ja tuntuu miellyttävän pehmeältä aiheuttamatta puutumisen tunnetta.
Irrotettava..
Hinta: 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »