Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Jalkatyyny LabTex Care Nordic

Hinta:88.90 €

Jalkatyyny LabTex Care Nordic®.

Anatominen jalkojen tukityyny

Jalkojen verenkierto-ongelmat ovat erittäin yleisiä, mutta niihin kiinnitetään harvoin huomiota. Länsimainen elämäntapamme vaikuttaa osaltaan siihen, että ongelma on niin yleinen; tupakointi, pitkäaikainen istuminen ja seisominen, liikunnan puute, eräät sairaudet ja yhä korkeampi keski-ikä lisäävät osaltaan verenkierto-ongelmia.
Jalkojen lepuuttaminen anatomisella jalkojen tukityynyllä on ihanan pehmeää ja miellyttävää etenkin kun kyseessä on jalkojen verenkierto-ongelmat. Tyynyn materiaali ja muoto antavat miellyttävän tuen jolloin lihakset ja nivelet voivat rentoutua kun verenkierto on esteetön. Hoidollinen tyyny on muotoiltu siten, että se takaa hyvän laadun sekä pitkän käyttöiän.

Käyttökohteita Suonikohjuvaivat, turvonneet tai väsyneet jalat; raskausaika. Mitat 70 (pituus) x 50 (leveys) x 15 / 12 / 5 cm (korkeus tyynyn eri kohdissa).

Runko vaahtomuovia. Irrotettava vetoketjullinen tyynynpäällinen aloevera-käsiteltyä polyesterimikrokuitua. Aloevera tekee kankaasta miellyttävän pehmeän ja antibakteerisen. Hoito-ohje Poista tyynynpäällinen. Imuroi ja tuuleta tyyny. Aloevera tyynynpäällinen: konepestävä 30 °.

Toimituaika-arvio 2-4 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

Classic viskoelastinen tyyny

classictyyny1.jpg&width=280&height=500
Classic viskoelastinen tyyny aloevera-päällisellä.
Korkealuokkainen, klassisesti muotoiltu tyyny viskoelastisesta muistivaahdosta, joka muotoutuu yksilöllisesti kehon lämmön ja painon mukaan. Tarjoaa tasaisen pintapaineen ja tuntuu miellyttävän pehmeältä aiheuttamatta puutumisen tunnetta.
Irrotettava..
Hinta: 69.00 €

Familon Ergo Niskatyyny

Ergo_Niskatyyny1.JPG&width=280&height=500
Familon Ergo Niskatyyny.
Tyyny 50x70 cm, 250g/puolisko ja puolet on säädettävissä sopivaksi henkilön hartialeveyden mukaan. Muodoltaan tyyny jakautuu kolmeen osaan. Tyynyn korkeammat sivuosat tukevat niskaa ja kaularanka pysyy suorassa kylkiasennossa. Tyynyn keskellä on 10 cm madallus ja tämän takia..
Hinta: 69.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »