Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Jalkatyyny LabTex Care Nordic

Hinta:88.90 €

Jalkatyyny LabTex Care Nordic®.

Anatominen jalkojen tukityyny

Jalkojen verenkierto-ongelmat ovat erittäin yleisiä, mutta niihin kiinnitetään harvoin huomiota. Länsimainen elämäntapamme vaikuttaa osaltaan siihen, että ongelma on niin yleinen; tupakointi, pitkäaikainen istuminen ja seisominen, liikunnan puute, eräät sairaudet ja yhä korkeampi keski-ikä lisäävät osaltaan verenkierto-ongelmia.
Jalkojen lepuuttaminen anatomisella jalkojen tukityynyllä on ihanan pehmeää ja miellyttävää etenkin kun kyseessä on jalkojen verenkierto-ongelmat. Tyynyn materiaali ja muoto antavat miellyttävän tuen jolloin lihakset ja nivelet voivat rentoutua kun verenkierto on esteetön. Hoidollinen tyyny on muotoiltu siten, että se takaa hyvän laadun sekä pitkän käyttöiän.

Käyttökohteita Suonikohjuvaivat, turvonneet tai väsyneet jalat; raskausaika. Mitat 70 (pituus) x 50 (leveys) x 15 / 12 / 5 cm (korkeus tyynyn eri kohdissa).

Runko vaahtomuovia. Irrotettava vetoketjullinen tyynynpäällinen aloevera-käsiteltyä polyesterimikrokuitua. Aloevera tekee kankaasta miellyttävän pehmeän ja antibakteerisen. Hoito-ohje Poista tyynynpäällinen. Imuroi ja tuuleta tyyny. Aloevera tyynynpäällinen: konepestävä 30 °.

Toimituaika-arvio 2-4 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

Vesityyny LabTex Care Nordic

waterpillow1.jpg&width=280&height=500
Vesityyny LabTex Care Nordic®.

Ortopedinen vesityyny mukautuu pään ja niskan muotoihin tarjoten optimaalisen tuen ja miellyttävän unen. Pehmeä ja muotoutuva vesityyny on ihanteellinen myös niskavaivoista kärsiville. Tyynyn korkeutta ja kiinteyttä voidaan helposti muuttaa säätelemällä veden määrää...
Hinta: 75.90 €

Migra Cap Migreeninhoitopäähine

migracap1.jpg&width=280&height=500
Migra Cap Migreeninhoitopäähine
tarjoaa lääkkeettömän ja turvallisen ratkaisun kun kyseessä on migreeni tai päänsärky.
Migra Capissa yhdistyvät kylmäterapia ja pimeähoito, jotka ovat tutkitusti tehokkaita keinoja migreenin lievittämisessä. Ergonomisesti suunniteltu, joustavasta ja miellyttäväntuntuisesta..
Hinta: 44.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »