Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SnoreMeds kuorsauskisko

Hinta:46.90 €

SnoreMeds kuorsauskisko.

Kärsitkö itse tai sinun kumppanisi kuorsauksesta - nyt on helppo apu saatavilla - SnoreMeds kuorsauskiskon avulla poistuu jopa 85% korsauksesta ja saat takaisin hyvän yöunen itsellesi ja läheisillesi.

Kuorsaaminen aiheuttaa unen katkoisuutta yön aikana, jotka haittavat syvänuneen pääsyä. Tällöin ilmenee jatkuvaa väsymyksen tunnetta, päänsärkyä, ärtyneisyyttä sekä mahdollisesti jopa erektio-ongelmia sekä yleistä sukupuolivietin heikentymistä ja sydänoireita.

Kuorsauksen syy on usein ylempien hengitysteiden ahtautuminen, kun elimistö rentoutuu ja löysä pehmytkudos tukkii ilman vapaan liikkumisen aiheuttaen kuorsaamiseen liittyvän äänen.

SnoreMeds kuorsauskisko auttaa tähän ongelmaan liikuttamalla leukaa muutaman millin eteenpäin, jolloin ilma pääsee vapaasti kulkemaan. Tuote muotoillaan lämpimän veden avulla vastaamaan juuri omien ikenien muotoja. The American Academy of Sleep Medicine suosittelee kuorsauskiskojen käyttöä uniapnean ja kuorsauksen hoitona lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa.

Tee päivistäsi virkeämpiä ja öistäsi rauhallisia käyttämällä SnoreMeds kuorsauskiskoa.

Tuotetta ei tule käyttää, jos sinulla on proteesit tai hammasraudat tai olet alle 16-vuotias.

Kuorsaus- ja uniapneaoireita pahentavia tekijöitä ovat ylipainoisuus, alkoholin käyttö, tupakointi, erilaiset uni- ja rauhoittavat lääkkeet, väsymys ja stressi.

Loppunut

Suosittelemme myös

Nenäliuskat ClipAir®

Nenaliuskat_ClipAir_1.jpg&width=280&height=500
Nenäliuskat ClipAir®.
ClipAir® nenäliuska parantaa hapenottokykyä ja ehkäisee kuorsausta sekä kurkun kuivumista. Kuorsauksen vähentyessä myös unenaikainen palautuminen paranee.
Ihanteellinen käytettäväksi myös liikunnan aikana: juoksu, uinti, salitreeni... ClipAir mahtuu helposti ja vaivattomasti sieraimiin..
Hinta: 17.90 €

Somnolis® kevyt suukisko

Kevyt_suukisko_1.jpg&width=280&height=500
Somnolis® kevyt suukisko.
Somnolis suukisko on hoitoväline tilapäiseen kuorsaukseen, lievään tai satunnaiseen uniapneaan ja bruksismiin eli narskutteluun. Somnolis on Sveitsissä kehitetty helppokäyttöinen, huomaamaton ja tehokas oraalinen hoitoratkaisu, jonka suunnittelussa on hyödynnetty viimeisintä..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »