Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ekulf NightGuard purentakisko

Hinta:64.90 €

Ekulf NightGuard purentakisko.

Helppokäyttöinen purentakisko suojaamaan hampaita öiseltä hampaiden narskuttelulta tai hampaiden yhteen puremiselta. Kisko rentouttaa leukaa, vähentää jännitystä ja kipua sekä estää narskuttelun ääntä. Muotoutuu oikean kokoiseksi ja muotoiseksi sekä antaa vakautta ja estää hampaiden vaurioitumista. Yksi koko useimille.

Lue tarkasti pakkauksen käyttöohje ennen tuotteen käyttöä. Käyttö: kiehauta vesi ja anna kiehua 1 minuutin ajan. Aseta kisko (ura käännettynä alaspäin) lusikalla/haarukalla kiehautettuun veteen ja pidä kiskoa vedessä noin 50 sekunnin ajan, nosta pois ja aseta lautaselle ura ylöspäin. Ennen kuin puret pehmeää osaa, varmista, että etuhampaasi ovat lähellä kiskon etuosaa. Käytä peiliä apuna nähdäksesi, kun asetat purentakiskoa suuhusi. Pure hampaat yhteen 20 sekunnin päästä siitä, kun kisko on nostettu kiehuvasta vedestä ja pidä purenta paikallaan ja jatketaan puremista, kunnes kova alapuoli tuntuu hampaissa. Muodosta suussa imuvoima asentaaksesi purentakiskon kitalakea vasten. Hampaat yhteen purettuna, käytä peukaloita ja paina pehmeää materiaalia vasten hampaan ulko- ja sisäsivuja sekä vasten kitalakea. Pure kiskoa ja ime sisäänpäin useita kertoa ainakin 30 sekunnin ajan. Kun purentakisko istuu paikallaan mukavasti, sovitus on onnistunut. Jos sovitus epäonnistuu, laita kisko kiehautettuun veteen ja muotoile se alkuperäisen kaltaiseksi ja toista kaikki sovitusvaiheet uudelleen. Ei alle 18-vuotiaille. Ei henkilöille, joilla on oikomislaitteita, proteeseja, löyhiä hampaita, paikkaamattomia reikiä, kipeä suu, leukanivel-, ien- tai terveysongelmia.

Katso youtube video tästä.

Toimituaika-arvio 1-4 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

Purentakisko Sanabrux

Purentakisko_sanabrux.jpg&width=280&height=500
Purentakisko Sanabrux®
Uutta! Sanabrux purentakisko suojaa hampaita bruksismin aiheuttamalta kulumiselta
Lämpömuotoiltava - joustava - käytössä miellyttävä
Bruksismi on yleensä unen aikaista mutta myös valveilla tapahtuvaa tahdosta riippumatonta hampaiden kiristelyä ja narskutusta. Bruksismi on hyvin..
Hinta: 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »