Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

NukkuMatti -kuorsauskisko

Hinta:28.90 €

NukkuMatti -kuorsauskisko.

NukkuMatti unituki asetetaan yöksi hampaitten väliin estämään kuorsausta. NukkuMatti tuo alaleukaa hieman eteenpäin. Tässä asennossa nielu ei ahtaudu kun kieli ja suulaki nukkuessa rentoutuvat ja painuvat kasaan. NukkuMatin ansiosta ilma kulkee nielussa paremmin, kehosi saa enemmän happea ja kuorsaus vaimenee sekä heräily kesken yöunien vähenee, olet virkeämpi ja päivittäinen vireystilasi paranee.

NukkuMatti on suunniteltu terveille aikuisille, jotka haluavat vähentää kuorsaustaan. Se ei sovellu lapsille eikä alle 18 vuotiaille. Se ei myöskään sovellu heille, joilla on epilepsia, hammas- ja ienongelmia. Uniapneaa sairastavien tulisi käyttää NukkuMattia vain lääkärin valvonnassa.

Mikäli sinulla ei ole täyttä ja tervettä hammasrivistöä voit mahdollisesti käyttää NukkuMattia, mutta ensin sinun tulee keskustella asiasta hammaslääkärisi kanssa.

Lääkärin valvonnassa NukkuMatti voi olla tehokas hoitokeino uniapneaan. Mutta jos epäilet sairastavasi uniapneaa on tärkeä olla yhteydessä lääkäriisi. Uniapnea on vakava sairaus ja sitä tulee hoitaa asiantuntevan lääkärin kanssa. Uniapnean oireisiin kuuluvat esimerkiksi hengityskatkot nukkuessa, katkonainen tai äänekäs kuorsaus, virtsaamistarve ja hikoilu. Merkkejä uniapneasta valveilla ollessa ovat mm. tunne siitä, ettei ole saanut riittävästi unta, päiväväsymys ja nukahtelu, keskittymisvaikeudet ja päänsärky.

Katso yotube video NukkuMatista.

Loppunut / tulossa lisää

Suosittelemme myös

Professional puhdistustabletit

Professional_puhdistustabletit.jpg&width=140&height=250
Professional puhdistustabletit.
Somnofit ja Somnolis suukojeet on hyvä puhdistaa säännöllisesti. Puhdistukseen suosittelemme erityisesti suukojeille suunniteltuja puhdistustabletteja. Professional puhdistustabletit ovat tehokkaita mutta hellävaraisia ja tabletilla puhdistaminen käy helposti ja nopeasti..
Hinta: 13.95 € - 29.95 €

SnoreMeds kuorsauskisko

SnoreMeds.jpg&width=140&height=250
SnoreMeds kuorsauskisko.
Kärsitkö itse tai sinun kumppanisi kuorsauksesta - nyt on helppo apu saatavilla - SnoreMeds kuorsauskiskon avulla poistuu jopa 85% korsauksesta ja saat takaisin hyvän yöunen itsellesi ja läheisillesi.
Kuorsaaminen aiheuttaa unen katkoisuutta yön aikana, jotka haittavat syvänuneen..
Hinta: 46.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »