Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

NukkuMatti -kuorsauskisko

Hinta:28.90 €

NukkuMatti -kuorsauskisko.

NukkuMatti unituki asetetaan yöksi hampaitten väliin estämään kuorsausta. NukkuMatti tuo alaleukaa hieman eteenpäin. Tässä asennossa nielu ei ahtaudu kun kieli ja suulaki nukkuessa rentoutuvat ja painuvat kasaan. NukkuMatin ansiosta ilma kulkee nielussa paremmin, kehosi saa enemmän happea ja kuorsaus vaimenee sekä heräily kesken yöunien vähenee, olet virkeämpi ja päivittäinen vireystilasi paranee.

NukkuMatti on suunniteltu terveille aikuisille, jotka haluavat vähentää kuorsaustaan. Se ei sovellu lapsille eikä alle 18 vuotiaille. Se ei myöskään sovellu heille, joilla on epilepsia, hammas- ja ienongelmia. Uniapneaa sairastavien tulisi käyttää NukkuMattia vain lääkärin valvonnassa.

Mikäli sinulla ei ole täyttä ja tervettä hammasrivistöä voit mahdollisesti käyttää NukkuMattia, mutta ensin sinun tulee keskustella asiasta hammaslääkärisi kanssa.

Lääkärin valvonnassa NukkuMatti voi olla tehokas hoitokeino uniapneaan. Mutta jos epäilet sairastavasi uniapneaa on tärkeä olla yhteydessä lääkäriisi. Uniapnea on vakava sairaus ja sitä tulee hoitaa asiantuntevan lääkärin kanssa. Uniapnean oireisiin kuuluvat esimerkiksi hengityskatkot nukkuessa, katkonainen tai äänekäs kuorsaus, virtsaamistarve ja hikoilu. Merkkejä uniapneasta valveilla ollessa ovat mm. tunne siitä, ettei ole saanut riittävästi unta, päiväväsymys ja nukahtelu, keskittymisvaikeudet ja päänsärky.

Katso yotube video NukkuMatista.

Loppunut / tulossa lisää

Suosittelemme myös

Somnofit® lämpömuotoiltava suukoje

Somnofit_lampomuotoiltava_suukoje_1.jpg&width=280&height=500
Somnofit® lämpömuotoiltava suukoje.
Innovatiivinen ratkaisu kuorsaukseen ja uniapneaan, yksi laite, monta ratkaisua:
Kuorsaukseen, obstruktiiviseen keskivaikeaan uniapneaan, narskutukseen ja päänsärkyyn.
Somnofit suukojeen vaikutus perustuu sen alaleukaa eteenpäin työntävään mekanismiin, jonka ansiosta..
Hinta: 119.90 €

Posiform® anti-snoring tyyny

Posiform_anti-snoring_tyyny_1.jpg&width=280&height=500
Posiform® anti-snoring tyyny.
Enemmistö kuorsaajista on ns. asentokuorsaajia, joilla kuorsaus pahenee selällä nukkuessa. Tämä johtuu siitä että yön aikana nielun pehmytkudos ja kieli tukkivat ylähengitysteitä. Rasvainen ruoka, päihteet ja ylipaino pahentavat kuorsausta. Hoitamaton voimakas kuorsaaminen..
Hinta: 89.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »