Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Quies kuorsaus suusuihke

Hinta:17.90 €

Quies kuorsaus suusuihke.

Quies-suusuihkeella on suora vaikutus kuorsauksen aiheuttajaan. Suihke muodostaa ohuen kalvon suulakeen, mikä helpottaa ilman kulkua ja ehkäisee värinää. Vaikuttavat aineet estävät kurkkua kuivumasta koko yön aikana. Kuorsausta pahentavat ylipaino, uupumus, tukkoinen nenä, alkoholin käyttö ja tupakointi. Quies-suusuihke sopii myös diabeetikoille. Suihke on hunajan ja sitruunan makuinen.

Varsinkin alkuyöstä kuorsaaville voi apu löytyä tästä.

Annostus:

Suihkuta 2 kertaa peräkkäin kurkun takaosaan illalla nukkumaan mennessäsi. Pidä suihkutettua ainetta suussa 20 sekunnin ajan, ennen kuin nielaiset. Älä syö tai juo käytön jälkeen.

70ml pullo riittää n 4-6 viikon ajan.

Aineosat:

Puhdistettu vesi, glyseroli, glyserolimonostearaatti, hunaja-sitruuna-aromi, soijalesitiini (ei geenimuunneltu), E-vitamiini, B6-vitamiini, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, etyylimentaanikarboksamidi, ksantaanikumi.

Loppunut / tulossa lisää

Suosittelemme myös

SnoreMeds kuorsauskisko

SnoreMeds.jpg&width=280&height=500
SnoreMeds kuorsauskisko.
Kärsitkö itse tai sinun kumppanisi kuorsauksesta - nyt on helppo apu saatavilla - SnoreMeds kuorsauskiskon avulla poistuu jopa 85% korsauksesta ja saat takaisin hyvän yöunen itsellesi ja läheisillesi.
Kuorsaaminen aiheuttaa unen katkoisuutta yön aikana, jotka haittavat syvänuneen..
Hinta: 46.90 €

NukkuMatti -kuorsauskisko

NukkuMatti_-kuorsauskisko.JPG&width=280&height=500
NukkuMatti -kuorsauskisko.
NukkuMatti unituki asetetaan yöksi hampaitten väliin estämään kuorsausta. NukkuMatti tuo alaleukaa hieman eteenpäin. Tässä asennossa nielu ei ahtaudu kun kieli ja suulaki nukkuessa rentoutuvat ja painuvat kasaan. NukkuMatin ansiosta ilma kulkee nielussa paremmin, kehosi saa..
Hinta: 28.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »