Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Quies kuorsaus suusuihke

Hinta:17.90 €

Quies kuorsaus suusuihke.

Quies-suusuihkeella on suora vaikutus kuorsauksen aiheuttajaan. Suihke muodostaa ohuen kalvon suulakeen, mikä helpottaa ilman kulkua ja ehkäisee värinää. Vaikuttavat aineet estävät kurkkua kuivumasta koko yön aikana. Kuorsausta pahentavat ylipaino, uupumus, tukkoinen nenä, alkoholin käyttö ja tupakointi. Quies-suusuihke sopii myös diabeetikoille. Suihke on hunajan ja sitruunan makuinen.

Varsinkin alkuyöstä kuorsaaville voi apu löytyä tästä.

Annostus:

Suihkuta 2 kertaa peräkkäin kurkun takaosaan illalla nukkumaan mennessäsi. Pidä suihkutettua ainetta suussa 20 sekunnin ajan, ennen kuin nielaiset. Älä syö tai juo käytön jälkeen.

70ml pullo riittää n 4-6 viikon ajan.

Aineosat:

Puhdistettu vesi, glyseroli, glyserolimonostearaatti, hunaja-sitruuna-aromi, soijalesitiini (ei geenimuunneltu), E-vitamiini, B6-vitamiini, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, etyylimentaanikarboksamidi, ksantaanikumi.

Loppunut / tulossa lisää

Suosittelemme myös

Professional puhdistustabletit

Professional_puhdistustabletit.jpg&width=280&height=500
Professional puhdistustabletit.
Somnofit ja Somnolis suukojeet on hyvä puhdistaa säännöllisesti. Puhdistukseen suosittelemme erityisesti suukojeille suunniteltuja puhdistustabletteja. Professional puhdistustabletit ovat tehokkaita mutta hellävaraisia ja tabletilla puhdistaminen käy helposti ja nopeasti..
Hinta: 13.95 € - 29.95 €

Nenäliuskat ClipAir®

Nenaliuskat_ClipAir_1.jpg&width=280&height=500
Nenäliuskat ClipAir®.
ClipAir® nenäliuska parantaa hapenottokykyä ja ehkäisee kuorsausta sekä kurkun kuivumista. Kuorsauksen vähentyessä myös unenaikainen palautuminen paranee.
Ihanteellinen käytettäväksi myös liikunnan aikana: juoksu, uinti, salitreeni... ClipAir mahtuu helposti ja vaivattomasti sieraimiin..
Hinta: 17.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »