Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Somnofit-S lämpömuotoiltava suukojeHinta:149.00 €

Somnofit-S lämpömuotoiltava suukoje.

S-malli on sirompi kuin tavallinen Somnofit.

Lämpömuotoiltava oraalinen laite joka soveltuu lievän ja keskivaikean uniapnean itsehoitoon. Laite koostuu muotista, joka muotoillaan itse vedessä kuumentamalla sekä säätöhihnoilla. Somnofit-S uniapneakisko perustuu leuan asentoa siirtävään mekanismiin, jonka seurauksena ylähengitystiet pysyvät avoimena. Kliinisesti todistettu hoitomuoto eliminoi kuorsausta ja uniapneaa.

Uusi patentoitu muotoilu ja pelkistetty, pienempi koko tekevät Somnofit-S - kiskosta käytössä miellyttävämmän ja entistä helpomman puhdistaa. Saksassa 2016 parhaan kuorsauskiskon tittelin voittaja. (Testsieger).

Unen aikana ylähengitysteiden, sekä pehmeän suulaen että kielen lihakset rentoutuvat ja siten ilman kulkutila pienenee. Kuorsaus- ja uniapneaoireet syntyvät kun hengitys ei kulje vapaasti ylähengitysteissä. Somnofit-S -laitteen mekanismin avulla alaleuka pysyy anatomisesti oikeassa asennossa vapauttaen tehokkaasti ilmatiet. Erittäin tärkeää hoidon kannalta on, että hoitava lääkäri on diagnosoinut uniapnean ja suosittelee suukojeen käyttöä ensisijaisena hoitomuotona.

Vaikutukset:

Leuan asentoa muokkaavan hoitokeinon tehokkuus on kliinisesti todistettu ja yli 80 % tapauksissa se vähentää tai poistaa kuorsauksen. Obstruktiivisessa uniapneassa apneaindeksin keskimääräinen vähentyminen on 55 % mutta se saattaa vaihdella huomattavasi yksilötasolla. Siten lääkärin tulisi ensisijaisesti opastaa sopivan hoitomuodon löytämisessä.

Somnofit-S on alkuperäinen sveitsiläisvalmisteinen terveydenhuollon laite, joka on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Pehmeän materiaalin ansiosta, laite on käytössä miellyttävä eikä aiheuta hiertymiä suuhun. Se on myös väriaineeton ja allergeeniton.

Kontraindikaatiot ja muuta huomioitavaa:

Vasta-aiheet: irrotettava tai osittainen hammasproteesi, leukanivelkivut, irralliset hampaat tai pitkälle edennyt periodontaalinen sairaus, jos ylä- tai alahammasrivistössä on vähemmän kuin kymmenen hammasta, alle 18 vuoden ikä. Käänny lääkärin tai hammaslääkärin puoleen mikäli olet epävarma oraalisten laitteiden soveltuvuudesta itsellesi. Kiskojen käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä. Totuttelu kiskojen kanssa nukkumiseen kestää yleensä muutamasta yöstä viikkoon. Huomioithan kuorsaukseen ja uniapneaan vaikuttavat elintavat. Oraalinen laite kestää säännöllisessä käytössä 8 – 15 kk. Yöllinen hampaiden narskutus ja suun happamuus vaikuttavat laitteen käyttöikään.


Valmistusmaa: Sveitsi.

Maahantuonti: LabTex Oy.

Toimituaika-arvio 1-4 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

Beurer SL60 Kuorsausstopperi

Beurer_1.jpg&width=280&height=500
Beurer SL60 Kuorsausstopperi.
Miellyttävän tuntuinen unimaski tunnistaa kuorsauksen ja vähentää sitä tuottamalla hellästi värähtelyä otsan alueelle. Maski tunnistaa kevyen, sekä raskaan kuorsauksen. Värinän ansiosta henkilö vaihtaa asentoaan, jolloin hengitystiet avautuvat . Tuote toimii yhdessä ”Beurer..
Hinta: 129.00 €

Somnofit® lämpömuotoiltava suukoje

Somnofit_lampomuotoiltava_suukoje_1.jpg&width=280&height=500
Somnofit® lämpömuotoiltava suukoje.
Innovatiivinen ratkaisu kuorsaukseen ja uniapneaan, yksi laite, monta ratkaisua:
Kuorsaukseen, obstruktiiviseen keskivaikeaan uniapneaan, narskutukseen ja päänsärkyyn.
Somnofit suukojeen vaikutus perustuu sen alaleukaa eteenpäin työntävään mekanismiin, jonka ansiosta..
Hinta: 89.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »