Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotehaku

Hakusana:
Tuoteryhmä:
Hintaluokka:-
Hae vain tarjouksessa olevista tuotteista
KuntopisteCom -tuotteet

KuntopisteCom -tuotteet

KuntopisteCom täyttää 10 vuotta ja sen kunniaksi lanseeraa omaa, edullista niveltuki mallistoa. Kaikki KuntopisteCom -tuotteet löydät täältä.
Urheilutuet

Urheilutuet

VULKAN tukiryhmä on kokonaisuudessaan lääketieteellisesti tutkittu ja hyväksytty. Lue VULKANista lisää täältä. Lisäkisi valikoimiin kuuluu MCDAVID, sekä REHBAND tuotemerkit. Lue myös lisää perusasioita tästä...
Pohjalliset

Pohjalliset

Sorbothane® pohjalliset on valmistettu ainutlaatuisesta Sorbothane® materiaalista, joka vaimentaa jalkaan kohdistuvaa iskua erittäin tehokkaasti. Sorbothane pohjalliset soveltuu erinomaisesti niin urheilu- ja vapaa-ajan jalkineisiinkin. Lue lisää Sorbothanesta valmistajan kotisivuilta...
Terveystyynyt

Terveystyynyt

Terveystyynyt tukevat kaularankaa oikealla tavalla. Selkäranka pysyy joustavana ja lihakset rentoutuvat. Valikoimissa on TEMPUR- tyynyt, LabTex Care Nordic- tyynyt sekä Fysiolinen Curo Plus- tyynyt.
Kuorsaus ja uniapnea

Kuorsaus ja uniapnea

Uniapneaa sairastaa arviolta 150.000 suomalaista. Äänekästä ja sosiaalisesti haittaavaa kuorsausta esiintyy 10-20%: lla aikuisväestöstä ja uniapnea lisääntyy jatkuvasti. Uniapnean pääoireita ovat pitkään jatkunut äänekäs jokaöinen kaikissa asennoissa esiintyä katkonainen kuorsaus, toisen henkilön toteamat..
Hoitotuotteet

Hoitotuotteet

Itsehoitotestit

Itsehoitotestit

Nykyajan itsehoitotestit ovat hyvin luotettavia ja antavat lähes 100% luotettavan tuloksen.
Apuvälineet arkeen

Apuvälineet arkeen

Apuvälineitä helpottamaan arjen perus askareita.
Kuntoiluvälineet

Kuntoiluvälineet

Kinesioteipit

Kinesioteipit

Grabber / Kobayashi lämmittimet

Grabber / Kobayashi lämmittimet

Grabber / Kobayashi lämmittimet ovat oiva ratkaisu kylmille käsille ja jaloille. Grabber / Kobayashi lämmitin on pieni, tehokas, yksinkertainen ja heti käyttövalmis lämmitin kaikkeen ulkoiluun kuten lasketteluun, hiihtoon, moottorikelkkailuun, lumilautailuun, metsästykseen, kalastukseen, retkeilyyn,..
Liukuesteet kenkiin

Liukuesteet kenkiin

EzyShoes on täysin uudenlainen liukueste joka on suunniteltu erityisesti juoksuharrastajille, tietenkään unohtamatta kävelijöitä. EzyShoes-turvaverkon tuotekehitys on tehty yhteistyössä Michelinin rengastehtaan kanssa Ranskassa ja tuotteella on maailmanlaajuinen patentti.
Urheiluvaatteet

Urheiluvaatteet

Kaiverrettavat tuotteet

Kaiverrettavat tuotteet

Nyt saat helposti hankittua samalla myös nimilaatan postilaatikkoon, ulko-oveen ja myös lenkkikaverille elintärkeän laatan kaulapantaan.

TUOTTEITA LISÄTÄÄN JATKUVASTI!

HUOM! KAIVERRETTAVILLA TUOTTTEILLA EI OLE PALAUTUS OIKEUTTA.
OUTLET

OUTLET

OUTLET osastolta yksittäisiä tuotteita älyttömin hinnoin! Hajakokoja, yksittäisiä tuotemalleja jne. Kaikki tällä hetkellä tarjouksessa olevat tuotteet löydät täältä.
Palkinnot

Palkinnot

KuntopisteCom ja Palkintolakeus ovat yksi ja sama kauppa.


Kauttamme saat palkinnot todella edullisesti, oma maahantuonti usean vuoden ajan takaa hyvän valikoiman ja varmasti kilpailukykyiset hinnat.

Esim 40mm mitalit alkaen 1,15e/kpl (sis ALV.n) sisältäen lajisymbolin, kaiverruksen ja 10mm nauhan..