Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

McDavid Nilkkatuki 199Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
XS (38,5-40)
S (40-42,5)
M (42,5-44,5)
L (44,5-47,5)
McDavid 199 nilkkatuki. Suosituin McDavidin nilkkatukimalli! Tukea suosittelevat niin urheilijat kuin valmentajatkin. Korvaa osaltaan teipin käytön ja auttaa ehkäisemään yleisten nilkkavammojen kuten nilkan nyrjähdysvammojen (ns. nilkan pyörähtämisvammojen) syntymistä. Tämä erittäin kevyt ja hengittävä tuki tuntuu jalassa miellyttävän viileältä. Materiaalina on kaksinkertainen nylon/vinyyli verkkokangas ja lisätukea antavat joustavat kankaan sisään upotetut terästuet. Tuen sisäpuolella Intera pehmuste, joustava kantapää-osa ja kieli sekä kiinteä jalkaholvin tuki.

Tuki on tarkoitettu lievittämään kohtalaisen pahojakin nilkkakipuja, helpottamaan nyrjähdysten ja venähdyksten aiheuttamia kiputiloja. Antaa nilkalle lisätukea ja auttaa ehkäisemään vammojen syntymistä. Sama tuki soveltuu käytettäväksi oikeassa, että vasemassa jalassa
Kokotaulukko kengän koon mukaan.
 

Suosittelemme myös

McDavid nilkkatuki 433 (musta)

nilkkatuki_mcdavid_433b2.jpg&width=280&height=500
McDavid 433 nilkkatuki. Hengittävä, sukkamallinen nilkkatuki joka on varustettu kahdella joustavalla ja säädettävällä Velcro-remmillä, joilla voidaan jäljitellä nilkan tukiteippausta. Tuote ei sisällä neopreenia. Laadukas nilkkatuki jonka käyttöaiheita ovat mm. vähäinen nilkkakipu, vähäiset ja keskivaikeat..
Hinta: 29.90 €

McDavid 436 akillesjännetuki

436.jpg&width=280&height=500
McDavid 436 akillesjännetuki.
Remmi on suunniteltu painamaan tasaisesti akillesjännettä, putkimallisen vahvikeosan ansiosta se tekee sen hallitun hellästi. Tuki auttaa ehkäisemään dynaamisia voimia jänteessä hyppimisen tai juoksemisen aikana ja helpottaa akillesjänteen eli akillestendiniitin tulehduksesta..
Hinta: 20.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »