Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Gymstick kahvakuula 8 kg + dvdHinta:29.90 €
Gymstick Kettlebell kahvakuula 8 kg on äärimmäisen tehokas ja monipuolinen kuntoiluväline. Kahvakuulaharjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa. Haasta koko kehosi kokonaisvaltaisella kahvakuulaharjoittelulla ja tulet yllättymään harjoittelun tehosta!

Gymstick kahvakuula on vinyylikuorellinen kahvakuula, jonka materiaali ja muotoilu parantavat sen käyttömukavuutta. Pohjassa olevat kumianturat suojaavat lattiaa kolhuilta ja vaimentavat ääntä - sopii loistavasti koti- ja salikäyttöön! Mukana harjoitus-dvd sekä harjoitusjuliste! Katso myös Gymstick tuotteiden esittelyvideo.

Sisältää: kahvakuulan  8 kg (saatavana 3, 6, 8, 10, 12, 16 ja 20 kg painoisena) ja harjoitus-DVD:n, jolla noin 35 min mittainen harjoitusohjelma. Tyypillinen aloituspaino naisille on 6-8 kg ja miehille 12-16 kg. Kahvakuulia ei toimiteta postiennakolla.
 

Varastotuote - toimitukset 1-4 arkipäivän kuluessa.

  Tuote toistaiseksi loppu

  Suosittelemme myös

  Gymstick kahvakuula 20 kg + dvd

  gymstick_kahvakuula20.jpg&width=280&height=500
  Gymstick Kettlebell kahvakuula 20 kg on äärimmäisen tehokas ja monipuolinen kuntoiluväline. Kahvakuulaharjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa. Haasta koko kehosi kokonaisvaltaisella kahvakuulaharjoittelulla ja tulet yllättymään harjoittelun tehosta!

  Gymstick kahvakuula on vinyylikuorellinen..
  Hinta: 69.90 €

  Gymstick kahvakuula 12 kg + dvd

  gymstick_kahvakuula12.jpg&width=280&height=500
  Gymstick Kettlebell kahvakuula 12 kg on äärimmäisen tehokas ja monipuolinen kuntoiluväline. Kahvakuulaharjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa. Haasta koko kehosi kokonaisvaltaisella kahvakuulaharjoittelulla ja tulet yllättymään harjoittelun tehosta!

  Gymstick kahvakuula on vinyylikuorellinen..
  Hinta: 49.90 €
  Näytä kaikki vastaavat tuotteet »