Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Somnofit® lämpömuotoiltava suukojeHinta:89.00 €

Somnofit® lämpömuotoiltava suukoje.

Innovatiivinen ratkaisu kuorsaukseen ja uniapneaan, yksi laite, monta ratkaisua:

Kuorsaukseen, obstruktiiviseen keskivaikeaan uniapneaan, narskutukseen ja päänsärkyyn.

Somnofit suukojeen vaikutus perustuu sen alaleukaa eteenpäin työntävään mekanismiin, jonka ansiosta hengitystiet pysyvät avoimena. Tällainen kliinisesti todistettu hoitomuoto eliminoi kuorsausta ja uniapneaa. Unen aikana ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee. Kuorsausääni ja mahdollinen uniapnea syntyvät kun hengitys ei kulje vapaasti ylähengitysteissä. Somnofitin avulla alaleuka pysyy anatomisesti oikeassa asennossa myös yön aikana. Lisäksi kieli ei pääse 'valumaan' nieluun, jolloin ylähengitystiet pysyvät avoimina. Somnofitin muotoilu ja sovitus suoritetaan vaivattomasti kotona vain muutamissa minuuteissa. Pakkauksen mukana toimitettavien säätöhihnojen avulla suukoje voidaan säätää mahdollisimman tarkasti, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta.

Somnofit suukoje on pisimmälle kehitetty kuorsausta ja uniapneaa ehkäisevä laite. The American Academy of Sleep Medicine suosittelee suukiskojeen käyttöä uniapnean ja kuorsauksen hoitona lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa. Pakkauksen mukana toimitettavien säätöhihnojen avulla Somnofit kisko voidaan säätää mahdollisimman tarkasti, mikä lisää laitteen käyttömukavuutta.

Somnofit on alkuperäinen sveitsiläsvalmisteinen terveydenhuollon laite, joka on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Kiskot muovautuvat käyttäjän suuhun sopiviksi kuumennettaessa. Pehmeän materiaalin ansiosta Somnofit kiskot eivät aiheuta hiertymiä suuhun tai leuan nivelten kipeytymistä. Laite on väriaineeton ja sen allergeenit on minimoitu. Kiskot muodostuvat kahdesta muotista (ylä- ja alaleuka) ja säädettävistä hihnoista. Voidaan käyttää myös bruksismin (narskutuksen) ehkäisemiseksi. Vaikeissa uniapneatapauksissa suositellaan hoitomuodoksi CPAP-laitteen käyttöä.

Kiskot laitetaan kuumaan veteen, jotta materiaalista tulee helposti muovattavaa. Pakkauksen mukana on lämpömittari veden lämmön tarkistamiseksi. Kiskot asetetaan suuhun ylä- ja alahammasrivistöjen päälle ja purraan yhteen, jolloin ne muotoutuvat käyttäjälle sopiviksi. Lopuksi muotit yhdistetään hihnalla, joka vetää alaleukaa hieman eteenpäin. Tämän jälkeen kiskot ovat valmiit käytettäväksi. Muotit voidaan tarvittaessa lämmittää ja muovailla uudestaan. Kiskojen käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä. Totuttelu kiskojen kanssa nukkumiseen kestää yleensä muutamasta yöstä viikkoon. Somnofit kiskot eivät sovellu henkilöille, joilla on proteesi tai heikosti kiinnitettyjä hammasimplantteja.

Somnofit esite.

Valmistusmaa: Sveitsi.

Maahantuonti: LabTex Oy.

Toimituaika-arvio 1-4 arkipäivän kuluessa

Suosittelemme myös

Somnofit-S lämpömuotoiltava suukoje

SOMNOFIT-S.PNG&width=280&height=500
Somnofit-S lämpömuotoiltava suukoje.
S-malli on sirompi kuin tavallinen Somnofit.
Lämpömuotoiltava oraalinen laite joka soveltuu lievän ja keskivaikean uniapnean itsehoitoon. Laite koostuu muotista, joka muotoillaan itse vedessä kuumentamalla sekä säätöhihnoilla. Somnofit-S uniapneakisko perustuu leuan..
Hinta: 149.00 €

Somnolis® kevyt suukisko

Kevyt_suukisko_1.jpg&width=280&height=500
Somnolis® kevyt suukisko.
Somnolis suukisko on hoitoväline tilapäiseen kuorsaukseen, lievään tai satunnaiseen uniapneaan ja bruksismiin eli narskutteluun. Somnolis on Sveitsissä kehitetty helppokäyttöinen, huomaamaton ja tehokas oraalinen hoitoratkaisu, jonka suunnittelussa on hyödynnetty viimeisintä..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »