Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Professional puhdistustabletit

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
1 pakkaus13.95 €
2 pakkausta23.95 €
3 pakkausta29.95 €

Professional puhdistustabletit.

Somnofit ja Somnolis suukojeet on hyvä puhdistaa säännöllisesti. Puhdistukseen suosittelemme erityisesti suukojeille suunniteltuja puhdistustabletteja. Professional puhdistustabletit ovat tehokkaita mutta hellävaraisia ja tabletilla puhdistaminen käy helposti ja nopeasti. Suukojeiden päivittäinen puhdistaminen on tärkeää ettei niihin keräänny bakteereja. Näin kojeiden käyttöikäkin pitenee.
 
Professional tabletit vähentävät plakin muodostumista, kirkastavat hammaskiskoja, ehkäisevät hajuja sekä poistavat tahroja ja jäämiä. Professional tabletti poistaa biofilmin ja jättää kiskoihin raikkaan mintun maun ilman limakalvoärsytystä. Muita Professionalin etuja: ei jätä jäämiä tai muodosta kalvoa kojeiden pintaan eikä vaurioita niitä. Fosfaatiton.  Pakkaus sisältää 32 tablettia. Suositellaan käytettäväksi vähintään kaksi kertaa viikossa suukojeiden puhdistukseen.
 
Käyttöohje: Aseta hammaskiskot lasiin, jossa on kädenlämpöistä tai lämmintä vettä. Laita lasiin yksi tabletti. Anna kiskojen liota sinertävässä vedessä vähintään kolme minuuttia. Voit jättää kiskot likoamaan myös koko päiväksi. Poista kiskot vedestä ja huuhdo huolellisesti kylmän tai lämpimän juoksevan veden alla.
Rekisteröity luokan I lääkinnälliseksi laitteeksi.

Suosittelemme myös

Beurer SL60 Kuorsausstopperi

Beurer_1.jpg&width=280&height=500
Beurer SL60 Kuorsausstopperi.
Miellyttävän tuntuinen unimaski tunnistaa kuorsauksen ja vähentää sitä tuottamalla hellästi värähtelyä otsan alueelle. Maski tunnistaa kevyen, sekä raskaan kuorsauksen. Värinän ansiosta henkilö vaihtaa asentoaan, jolloin hengitystiet avautuvat . Tuote toimii yhdessä ”Beurer..
Hinta: 129.00 €

Somnolis® kevyt suukisko

Kevyt_suukisko_1.jpg&width=280&height=500
Somnolis® kevyt suukisko.
Somnolis suukisko on hoitoväline tilapäiseen kuorsaukseen, lievään tai satunnaiseen uniapneaan ja bruksismiin eli narskutteluun. Somnolis on Sveitsissä kehitetty helppokäyttöinen, huomaamaton ja tehokas oraalinen hoitoratkaisu, jonka suunnittelussa on hyödynnetty viimeisintä..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »