Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Professional puhdistustabletit

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
1 pakkaus13.95 €
2 pakkausta23.95 €
3 pakkausta29.95 €

Professional puhdistustabletit.

Somnofit ja Somnolis suukojeet on hyvä puhdistaa säännöllisesti. Puhdistukseen suosittelemme erityisesti suukojeille suunniteltuja puhdistustabletteja. Professional puhdistustabletit ovat tehokkaita mutta hellävaraisia ja tabletilla puhdistaminen käy helposti ja nopeasti. Suukojeiden päivittäinen puhdistaminen on tärkeää ettei niihin keräänny bakteereja. Näin kojeiden käyttöikäkin pitenee.
 
Professional tabletit vähentävät plakin muodostumista, kirkastavat hammaskiskoja, ehkäisevät hajuja sekä poistavat tahroja ja jäämiä. Professional tabletti poistaa biofilmin ja jättää kiskoihin raikkaan mintun maun ilman limakalvoärsytystä. Muita Professionalin etuja: ei jätä jäämiä tai muodosta kalvoa kojeiden pintaan eikä vaurioita niitä. Fosfaatiton.  Pakkaus sisältää 32 tablettia. Suositellaan käytettäväksi vähintään kaksi kertaa viikossa suukojeiden puhdistukseen.
 
Käyttöohje: Aseta hammaskiskot lasiin, jossa on kädenlämpöistä tai lämmintä vettä. Laita lasiin yksi tabletti. Anna kiskojen liota sinertävässä vedessä vähintään kolme minuuttia. Voit jättää kiskot likoamaan myös koko päiväksi. Poista kiskot vedestä ja huuhdo huolellisesti kylmän tai lämpimän juoksevan veden alla.
Rekisteröity luokan I lääkinnälliseksi laitteeksi.

Suosittelemme myös

Somnofit® lämpömuotoiltava suukoje

Somnofit_lampomuotoiltava_suukoje_1.jpg&width=280&height=500
Somnofit® lämpömuotoiltava suukoje.
Innovatiivinen ratkaisu kuorsaukseen ja uniapneaan, yksi laite, monta ratkaisua:
Kuorsaukseen, obstruktiiviseen keskivaikeaan uniapneaan, narskutukseen ja päänsärkyyn.
Somnofit suukojeen vaikutus perustuu sen alaleukaa eteenpäin työntävään mekanismiin, jonka ansiosta..
Hinta: 119.90 €

NukkuMatti -kuorsauskisko

NukkuMatti_-kuorsauskisko.JPG&width=280&height=500
NukkuMatti -kuorsauskisko.
NukkuMatti unituki asetetaan yöksi hampaitten väliin estämään kuorsausta. NukkuMatti tuo alaleukaa hieman eteenpäin. Tässä asennossa nielu ei ahtaudu kun kieli ja suulaki nukkuessa rentoutuvat ja painuvat kasaan. NukkuMatin ansiosta ilma kulkee nielussa paremmin, kehosi saa..
Hinta: 28.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »