Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Professional puhdistustabletit

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
1 pakkaus13.95 €
2 pakkausta23.95 €
3 pakkausta29.95 €

Professional puhdistustabletit.

Somnofit ja Somnolis suukojeet on hyvä puhdistaa säännöllisesti. Puhdistukseen suosittelemme erityisesti suukojeille suunniteltuja puhdistustabletteja. Professional puhdistustabletit ovat tehokkaita mutta hellävaraisia ja tabletilla puhdistaminen käy helposti ja nopeasti. Suukojeiden päivittäinen puhdistaminen on tärkeää ettei niihin keräänny bakteereja. Näin kojeiden käyttöikäkin pitenee.
 
Professional tabletit vähentävät plakin muodostumista, kirkastavat hammaskiskoja, ehkäisevät hajuja sekä poistavat tahroja ja jäämiä. Professional tabletti poistaa biofilmin ja jättää kiskoihin raikkaan mintun maun ilman limakalvoärsytystä. Muita Professionalin etuja: ei jätä jäämiä tai muodosta kalvoa kojeiden pintaan eikä vaurioita niitä. Fosfaatiton.  Pakkaus sisältää 32 tablettia. Suositellaan käytettäväksi vähintään kaksi kertaa viikossa suukojeiden puhdistukseen.
 
Käyttöohje: Aseta hammaskiskot lasiin, jossa on kädenlämpöistä tai lämmintä vettä. Laita lasiin yksi tabletti. Anna kiskojen liota sinertävässä vedessä vähintään kolme minuuttia. Voit jättää kiskot likoamaan myös koko päiväksi. Poista kiskot vedestä ja huuhdo huolellisesti kylmän tai lämpimän juoksevan veden alla.
Rekisteröity luokan I lääkinnälliseksi laitteeksi.

Suosittelemme myös

Quies kuorsaus suusuihke

Quies_kuorsaus_suusuihke.png&width=140&height=250
Quies kuorsaus suusuihke.
Quies-suusuihkeella on suora vaikutus kuorsauksen aiheuttajaan. Suihke muodostaa ohuen kalvon suulakeen, mikä helpottaa ilman kulkua ja ehkäisee värinää. Vaikuttavat aineet estävät kurkkua kuivumasta koko yön aikana. Kuorsausta pahentavat ylipaino, uupumus, tukkoinen nenä,..
Hinta: 17.90 €

Nenäliuskat ClipAir®

Nenaliuskat_ClipAir_1.jpg&width=140&height=250
Nenäliuskat ClipAir®.
ClipAir® nenäliuska parantaa hapenottokykyä ja ehkäisee kuorsausta sekä kurkun kuivumista. Kuorsauksen vähentyessä myös unenaikainen palautuminen paranee.
Ihanteellinen käytettäväksi myös liikunnan aikana: juoksu, uinti, salitreeni... ClipAir mahtuu helposti ja vaivattomasti sieraimiin..
Hinta: 17.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »